2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم من همهههههه چیز خوردم جز جگر و روغن کنجد  تازه روغن کنجد رو 4_5رور بعد از انتقال فهمیدم به ...

زینبی عزیز من هرچی جستجو کردم اطلاعاتی در باره آمپول الونوا پیدا کنم چیزی نیومد

دکتر دوتا امپول برای روز سوم پریود تجویز کرده که باهم بزنم.

تاثیرش چیه و چکار میکنه؟

بعد از تزریقش چه حالتایی برام ایجاد میشه که قبلش آماده باشم

و اینکه بهتره دوتا رو باهم تزریق کنم یا بهتر اینه که فاصله بندازم؟

و اینکه روز یا شب بزنم فرقی نداره؟

شیرازیای گل اگه اینجا هستین بگین کدوم دکتر میرید برای ای وی اف...من شمالی رو انتخاب کردم تعریفشو زیاد شنیدم...نظر شماها چیه؟

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
سلام زینبی جون خیلی حالم بده  میدونم تاپیک جای پرسش وپاسخ مربوط به میکرو هست  اما دلم می ...

سلام عزیزم الهی 😢 😢 😢 😢 😢 

خیلی سخته خصوصا که دائم هم می بینی شون 

ولی قطعا چون نیت و آرزوی خیر براشون داری به زودی نوبت شما هم میرسه 

گلم اگر خیلی سخته تهران بیایین اون آزمایش dfi رو بریز دور و بدون اون برید دکتر برای درمان چون دکتر که جواب آزمایش رو درمان نمیکنه، دکتر وضعیت هر دو شما رو میبینه و درمان می‌کنه، عزیزم ما هم که dfi دادیم بهش توجه نکردیم و با ادامه رعایت کردن ها وارد سیکل شدیم و جواب گرفتیم

شما دارید نگرانی اضافی به خودتون میدین با چیزی که هنوز ارتباطش با شکست مکرر ivf ثابت نشده، با چیزی که شاید تا الان خوب شده باشه، پس درمان رو به تعویق نندازید و همون شیراز که خیلی دوستان نتیجه گرفتن برید جلو 

شک ندارم خیلی زود نتیجه میگیرین 😍😍😍

سلام عزیزم الهی 😢 😢 😢 😢 😢  خیلی سخته خصوصا که دائم هم می بینی شون  ولی قطعا چون نیت ...

ریسک نیست بدون در نظر گرفتن dfiوارد سیکل بشم؟

آخه اینهمه میکرو آمپول واینا بزنیم آخرشم نگیره

اینم بگم که دکترای شیراز بااین dfiبرام میکرو نمیکنن

چی گفته بودی عزیزم

امروز رفتم دستشویی دستمال که کشیدم اول صورتی شد یعنی انگار اب و خون بود بعدش دوسه تا لک قهوه ای کمرنگ دیدم میترسم پریود بشم😔

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
امروز رفتم دستشویی دستمال که کشیدم اول صورتی شد یعنی انگار اب و خون بود بعدش دوسه تا لک قهوه ای کمرن ...

الهی عزیزم نگران نباش 😞

علائم پریودی داری؟؟؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
الهی عزیزم نگران نباش 😞 علائم پریودی داری؟؟؟ 

از روز اول انتقال دل درد پری رو دارم انتقالای قبلیمم داشتم ولی سریای قبل پروژسترونمو قطع میکردم 4-5روز بعدش پری میشدم ولی این سری اینجوری شدم، البته الان قطع شده ها ولی خب بدجور استرس انداخت جونم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
منظورش کدوم‌ داروهاس عزیزم؟ چقدر نگران شدم😢 یعنی اصلا خارجیش نیست ؟ 

منظورش محرک های ایرانیه مثل اچ ام جی، سینال اف، سینافکت ، اینا ایرانین گونال اف و سوپر فکت و فوستیمون ک خارجین فک کنم پیدا نمیشن ب من ده تا اچ ام جی کارما داد با ده تا سینال اف و 22 روز تزریق سینافکت 20 تا فولی شد ک 11 تا برداشتن 9 تا ریز بود هایپر شدم  ک بار بخاطر ش 20 تا لتروزول خوردم و سه تا اورگالوتران امپول زدم از دیروز هم پریود شدم 9 روز زودتر از موعد و خیلی درد دارم

اره دقیقا همینطوره.. اتفاقا من هم دارم برا انتقال اقدام میکنم این هفته باید برم دوباره ازمایش بدم . ...

از خدا میخوام که به رااااحتی باردار بشین و این قضیه هیچ تاثیری توی انتقالتون نداشته باشه 🙏🏻

نه عزیزم درمورد تیروئید پرکار اطلاع زیادی ندارم اما فکر کنم برای شما هم به محض بارداری tsh بالا بره و نیاز به قرص هست و دیگه خطر تیروئید پرکار بارداریتون رو تهدید نمیکنه