2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045906 بازدید | 684488 پست
۰/۷😔😔😔

شما براي تعيين جنسيت به تخمك زياد نياز داريد.خوب الان كاري نميشه كرد.بايد شانستون رو امتحان كنيد و تا آخر پيش بريد.قطعا كلي دارو تا حالا مصرف كرديد اگر سيكل رو كنسل كنيد كه فايده اي نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر رایولوژیست تازه کار بود بلد نبود منصرف شد و بجاش سونوگرافی انجام داد. دکترمم اصلا ازم نخ ...

عزیزم پست بعدی شما گزارش عکس رنگی هستا

نوشته هیستروسالپنوگرافی

اما در مورد اون میوم ها و ندول های پراکنده چیزی نگفت؟ نگفت هیستروسکوپی نیاز هست یا نه؟ نگفت مانع باروری هستن اونها یا نه؟ 

چون منم دو تا میوم ساب سروزال داشتم ولی اختلال ایجادنمیکردن و دستکاری نیاز نبود

دکتر رایولوژیست تازه کار بود بلد نبود منصرف شد و بجاش سونوگرافی انجام داد. دکترمم اصلا ازم نخ ...

و اینکه تو گزارش عکس رنگی نوشته نتونسته عکس بگیره، کاش بیشتر بررسی میشد و جای بهتری بری عزیزم 

حیفه اگر لوله های هیدرو داشته باشی و اون وقت الکی چند تا منفی تو پرونده ات ثبت بشه

حالا که دستت اومد، ممکنه که نظرت رو هم لطف کنی بهم بگی؟ درباره کاری که دکتر برام انجام داد چه نظری ...

بین گلم کاملا مشخصه بررسی ها تکمیل نبودن به خاطر عکس رنگی و اینکه حتما پیش یه دکتر جدید شروع کنی با توجه به میزان پاسخ دهی قبلی تخمدان به داروهای قبلی برات سیکل جدید با داروهای جدید شروع می کنن

باز هم اگر چیزی رو مد نظرت بوده و نگفتم بپرس گلی، بلد باشم جواب میدم

بله عزيزم همسرم تو آزمايشگاه مورد نظره خود دكتر پاكروش ٣ بار در طول اين دوسال آزمايش داده.پس فكر مي ...

بله گلم احتمالش زیاده همون ایمنی باشه و اینکه pgs *ممکنه* به جنین آسیب بزنه، چه جوری؟ ممکنه احتمال لانه گزینی رو کم کنه 

البته به تکنسین و دستگاه و مواد اون مرکز هم خیلی بستگی داره، من بودم نظر چند تا دکتر و جنین شناس دیگه رو می‌پرسیدم و بعد تصمیم میگرفتم انجام بدن برام یا نه

گلم اصلا منظورم این نیست که pgs بده و نباید انجام بشه، صرفا میگم بیشتر تحقیق کن

عزیزم اومدم پیش دکترم سونوکرد گفت سه تافولی دارم دوتا ۱۱یکی ۱۴ گفت نهایت همین سه تاتخمک باشه اونم ان ...

روز چندم سیکل هستی؟؟ 

گلم میدونی تا حالا خیلی پیش اومده روز پانکچر تعداد بیشتری تخمک گرفتن؟؟ چون تو سونو ممکنه خودشون رو نشون ندن

ضخامت باید بین 8 تا 12 باشه حدودا ولی نزدیک پانکچر باید به اون حد برسه و به تعداد فولیکول بالغ هم ربط داره

منم درد داشتم آخه رحم رو نمیتونست ببینه .کارای عکس رنگی رو یبار قبلش انجام داد..خیلی درد کشیدم اون ل ...

به سلامتی عزیزم، حتما مامانی شما😘

والا نت ضرر که داره ولی من تنها سرگرمیمه زیاد گوشی دستمه متاسفانه😶

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سیکلم انتقالم لانگ هست.تازه ال دی تموم شد.حالا۱۹باید برم سونو وتست کرونا بدیم اگه منفی باشه استرادیو ...

بسلامتی عزیزم

الهی سیکل خوب و پرباری در انتظارت باشه😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم ان شاالله شما هم راضی باشین چون ممکنه نظرات متفاوت باشه  نه گلم اطلاعی ندارم، زنگ بزنی ر ...

متشکرم عزیزم😘😘خداحفظت کنه🌹

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم پست بعدی شما گزارش عکس رنگی هستا نوشته هیستروسالپنوگرافی اما در مورد اون میوم ها و ندول های ...

گفت دهانه رحم بسته است و من نمیتونم 

کی میخواست چیزی بگه؟

گذاشتم جلوی دکتر سهیلا انصاری همینطور سرسری و با بیحوصلگی ازش رد شد اصلا نگاهشم نکرد.

هیچی درباره اش نمیدونم.