2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان اگه میشه راهنماییم کنید خیلی سر در گمم. من سابقه سقط دارم که طبیعی باردار میشدم 4 بار ک ...

خب این بار که اهدایی گرفتی و مثبت شدی با دکتر نصر بودی؟؟طبق دستور و نظر همون دکتری که باهاش میکرو کردی پیش برو

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام.میشه ب منم کمک کنید😔یک ساله اقدامم.باردار شدم ولی رفتم سونو گفت جنین دیده نمیشه و پوچه.بعداز ن ...

من تهران نیستم ولی مرکز مام بیشتر ازش راضین 

نیاز نیست یک ماه بمونی با هواپیما برین و برگردین دو سه روز میشه البته چند بار باید بری

اگه که وقتتون هم آزاده برین بمونید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نگران نباش خداروشکر وضعیت همسرت بد نیست برای آزمایشگاه (لقاح مصنوعی)، حداقل مورفولوژی 4٪ قابل ...

ممنونم عزیزم.شماهم ای وی اف کردید؟

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)
یه زنگ داروخانه دکتر شهلا شفیعی بزن، چون تو نت خوندم خیلی از داروهای کمیاب رو داره. آدرسش شریعتی بال ...

سلام ممنونم از توجهت

تماس گرفتم اونجا هم نداشتن

ظاهرا دیگه وارد نمیشه

سلام ممنونم از توجهت تماس گرفتم اونجا هم نداشتن ظاهرا دیگه وارد نمیشه

تو اینترنت هم گشتی؟؟ داروخانه ها انلاین 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
خب این بار که اهدایی گرفتی و مثبت شدی با دکتر نصر بودی؟؟طبق دستور و نظر همون دکتری که باهاش میکرو کر ...

بله با دکتر نصر مثبت شدم ولی دکتر نصر اعتقادی به سرم نداره

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
بله با دکتر نصر مثبت شدم ولی دکتر نصر اعتقادی به سرم نداره

خب بهش اعتماد کن 

انشاالله به سلامتی این نه ماه رو بگذرونی

چقد شیرین حرف میزنید واقعا پست های شما رو که میخونم کیف میکنم یه حس ارامش میده .ایمان قوی ای داری .م ...

ممنونم از اینهمه مهربونی و انعکاس مثبتی که بهم برمیگردونی دوست عزیزم.

بله با خدا تو بالا پائین های زیاد زندگی بود که دوست شدم. مطمئنم کرد که بهترین دوستیه که هیچوقت تنهات نمیذاره و درست همونیه که سر همه گره های زندگیمون تو دستشه.

من یقین دارم که خدا هیچ بدی رو برای ما نمیخواد. خودمو رها کردم تو دستاش و حالم خیلی خوبه

دوستان‌کسی بوده ماه قبل پانکچر ال دی مصرف کنه؟فقط ال دی داروی دیگه ای همراهش مصرف نکنه

سلام عزیزم

من میخورم، هنوزم دکتر انتخاب نکردم ولی ۳ تا دکتر تا حالا رفتم همشون گفتن تا قبل شروع سیکل ای وی اف ادامه بدم

سلام ممنونم از توجهت تماس گرفتم اونجا هم نداشتن ظاهرا دیگه وارد نمیشه

عزیزم یه دوستی بود اینجا به اسم تارا، ایشون از داروخانه های حوالی ونک تهیه میکرد. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

خانوما دکتر برای من بعد آی یو آی قرص دوفاستون میده ولی من تو نینی سایت خیلی شنیدم که پروژسترون تجویز میکنن دوفاستون اثرش چیه؟ 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
دقیقا باید هر مرحله فقط به همون مرحله ای که جلومونه فکر کنیم به امید خدا همه چیز عالی پیش میره برات ...

ممنونم

ان شا الله حالا که علم هم به کمک اومده، همه چی واسه همه بخوبی پیش بره و چقدر خوشحال کننده و امیدبخشه که اخبار شادی دوستانمون رو هر روز بشنویم.

آره بهرحال اینقدر باید پیگیری کنیم که راه درست برطرف کردن مشکل رو پیدا کنیم.

قطعا تلاش جواب میده.