2777
2789
عنوان

اقا ذوق دارم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 24 پست
عزیزممم💔کاملا میفهمم حستو‌ بخدااا من خودم هفت ماهه اقدامم خیلی این چیزا رو‌گذروندم اعصابم بهم ریخته ...

منم شیش ماه گریه گرفته سر درگمم اخه دوروز پیش ب بو حساس بودم دارم گریع میکنم😔

خداوندا ارامشی بهم بده ک پذیرش هر اتفاقی تو زندگیم داشته باشم❤🥲کوچیک ترین دهه هفتادی✅دختری از تبار بختیاری💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالش هست باردار باشی

حالا اگه طاقت داری بزار چن روز بگزره نشدی بیبی چک بزن

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 

انتظار سخته

منم چهارماهه منتظرم ،ماه پیش موعدم که شد چند تا لک اومد و تموم شد گفتم خودشه لانه گزینیه،یه روز بعدش پریود شدم😪الانم ۲۲ پریودیمه،کمر درد،تپش قلب و حالت تهوع و... دارم ،میگم ایندفعه دیگه باردارم😅😅ولی افسوس که چند روز دیگه ضایع میشم

عزیزممم💔کاملا میفهمم حستو‌ بخدااا من خودم هفت ماهه اقدامم خیلی این چیزا رو‌گذروندم اعصابم بهم ریخته ...

منم سر هفت ماه رفتم دکتر گفتم بچم نمیشه 

از مطب بیرونم کرد گفت برو بعد ی سال بچه دار نشدی بیا 

خداروشکر الان بچم دوسالشه 

ایشالا تست بعدیتون مثبت میشه🤍

منم سر هفت ماه رفتم دکتر گفتم بچم نمیشه از مطب بیرونم کرد گفت برو بعد ی سال بچه دار نشدی بیا خداروشک ...

ممنونم قربونت شم من بچه دومو اقدام کردم اولی هشت سالشه 

انشاالله خدا حفظ کنه کوچولوتو😍🤍🤍🤍