2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046065 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم من میخورم، هنوزم دکتر انتخاب نکردم ولی ۳ تا دکتر تا حالا رفتم همشون گفتن تا قبل شروع سیک ...

سلام ممنون کدوم شهری؟من دکترم چیزی نگفت.داروی دیگه ای نگفته باهاش مصرف کنی؟خودت مشکل کیست یا نامنظمی نداشتی؟

یا رب العالمین
عزیزم پس بهتره دکترت رو عوض کنی، حالا تقریبا دستم اومده چیا رو انجام دادی، گفتی عکس رنگی هم ننداخته ...

دکتر رایولوژیست تازه کار بود بلد نبود منصرف شد و بجاش سونوگرافی انجام داد.

دکترمم اصلا ازم نخواست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه ازمایشام اوکیه..پریودیمم با وجود کیست شکلاتی منظمه...فقط این ذخیره تحمدانم جوابش شد این اعصابمو ...

عزیزم ذخیره 6 خوشحالی داره نه اعصاب خوردی😃😃😃😃 خیلی عالی به داروهای میکرو هم جواب میده

عزیزم پس بهتره دکترت رو عوض کنی، حالا تقریبا دستم اومده چیا رو انجام دادی، گفتی عکس رنگی هم ننداخته ...

حالا که دستت اومد، ممکنه که نظرت رو هم لطف کنی بهم بگی؟

درباره کاری که دکتر برام انجام داد چه نظری داری؟

مرسی عزیزززززم😘❤، من تهران نیستم هیچ کدوم از دکترارو نمیشناسم.ولی شما و پروانه از مشایخی راضی بودید ...

عزیزم ان شاالله شما هم راضی باشین چون ممکنه نظرات متفاوت باشه 

نه گلم اطلاعی ندارم، زنگ بزنی رویان بهت میگن،

فقط اینکه گلم من چون کیست آندومتریوما 4 سانتی داشتم تمام سونو ها رو خودش تنظیم کرد خودش انجام بده، عین مطب یه جورایی، ولی ممکنه برای افراد بدون مشکل خاص این جور نباشه و هر جلسه یه دکتر سونو کنه

ممنون عزيزم من دوسال هست كه اقدام كردم ولي متاسفانه باردار نشدم.مريض دكتر پاكروش هستم.كلي آزمايشات ...

عزیزم یه سوال همسرتون تو مرکز ناباروری آزمایش اسپرم دادن؟؟؟ اگر بله و شما ناباروری با علت نامشخص دارین، اتفاقا آزمایش های ایمنی و انعقادی برای شما واجب هست گلم دکترتون کاملا درست تجویز کردن

فقط pgs رو من بودم انجام نمی‌دادم، البته نه طبق نظر خودم، به خاطر اینکه ممکنه به جنین سالم آسیب برسه ترجیح میدادم چند بار انتقال بدم حتی به قیمت منفی شدن ولی جنین هام تو پروسه نمونه برداری آسیب نبینن

Pgs و pgd برای بیماران با مشکل ژنتیکی بیشتر به کار میره

نگران ذخیره ت هم نباش عالیه حتی برای طبیعی

زینب جون دکتر پریسا محققی برای اطفال خیلی خوبه خانواده ی من بچه هارو پیش ایشون میبرن یه تحقیقی کن بب ...

مرسی عزیز که بهم گفتی 

واقعا معذل شده برام 

دکتر قبلی پسرم تمایل شدید برای تجویز دارو داشت

این یکی خیلی عالیه ولی تو دوره کرونا ماسکش همیشه زیر چونه میذاره و این دفعه حواسم نبود دیدم بدون زدن اسپری الکلی به دستش پسرمو معاینه کرد 🤯🤯🤯🤯 مردم از ترس، میدونستم قبل از ما بیمار کرونایی دیده(مادر بچه میگفت سرما خورده تب داره، در صورتی که بچه چله که به خاطر سرما خوردگی تب کرده رسما یعنی کرونا تو این شرایط اونم تو تابستون) 

بعدم دیدم بدون اینکه پسرم مشکل کمبود وزن داشته باشه بهش مولتی ویتامین داد در صورتی که یکی از علل چاقی بچه های الان همین مولتی ویتامین هاست 

خلاصه توقع زیادی ندارم میخوام بهداشت رو رعایت کنه و الکی دارو و مکمل نده 

عزیزم یه سوال همسرتون تو مرکز ناباروری آزمایش اسپرم دادن؟؟؟ اگر بله و شما ناباروری با علت نامشخص دار ...

بله عزيزم همسرم تو آزمايشگاه مورد نظره خود دكتر پاكروش ٣ بار در طول اين دوسال آزمايش داده.پس فكر مي كنيد علت اينكه تا حالا طبيعي باردار نشدم همين مشكل ايمني بوده؟ 

در مورد pgs هم با مركز ژنتيك دكتر زينالي صحبت كردم و گفتن به جنين آسيب نميزنه.

بله گلم، فقط سر سوزن دوم رو لحظه ایی که میخوای تزریق کنی عوض کن نه زودتر، چون کند میشه دردت میگیره

عزیزم اومدم پیش دکترم سونوکرد گفت سه تافولی دارم دوتا ۱۱یکی ۱۴ گفت نهایت همین سه تاتخمک باشه اونم انشاله پوچ درنیاد

نمیدونم چیکارکنم شماجای من بودین چیکارمیکردین؟

ضخامتمو گفت پنج ونیمه.ضخامت بایدچندباشه؟

خدایابه امیدخودت🌺
مشکل اینه که سه تا منفی شد.برای همینه که من الان نگرانم.

چه قدر سخت عزیزم 😢😢😢😢 من فکر میکردم فقط یکبار انتقال دادی

در هر صورت امیدوارم ادامه راه براتون ختم به خیر بشه و به زودی مامان بشی

اصلا من حسم بهت اینه به زودی تیکر دار میشی