2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
راستی الینا جان در مورد خارش مزمن دکتر زینب انصاری (تو همون شیراز) میگفت گاهی دستمال کاغذی رو باید ح ...

زینب جون دکتر پریسا محققی برای اطفال خیلی خوبه خانواده ی من بچه هارو پیش ایشون میبرن یه تحقیقی کن ببین با پارامترهای ذهنی شما جور درمیاد میپسندی یا نه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تهران دکتر نصر فعلا از همه بیشتره آمار مثبتش

شنا خودت اونجا رفتی؟نتیجه گرفتی؟

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)
مرسی عزیزززززم😘❤، من تهران نیستم هیچ کدوم از دکترارو نمیشناسم.ولی شما و پروانه از مشایخی راضی بودید ...

دوشنبه ها هستن ولی بقیه روزهارو خبر ندارم.زنگ زدی بگو می خوام با دکتر مشایخی ویزیت بشم خودشون بهت نوبت میدن.قبلا تیمی کار میکردن ولی جدیدا فقط با دکتری که رو پرونده نوشته شده ویزیت میشی مگر اینکه دکتر نباشه وبا جایگزین ایشون که دکتر مصطفایی هست ویزیت بشی.

دوشنبه ها هستن ولی بقیه روزهارو خبر ندارم.زنگ زدی بگو می خوام با دکتر مشایخی ویزیت بشم خودشون بهت نو ...

مرسی پروانه جون

لطف کردی گلم😘😘😘 

یه دنیا ممنون، باشه حتما تماس میگیرم

شما برای انتقال نرفتی فعلا؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
قربونت، انشاالله هردومون عزیزم😙😙😙 راستش من دو سه روز اول کلا رحمو واژنم درد میکرد اونم بخاطر اسپ ...

منم درد داشتم آخه رحم رو نمیتونست ببینه .کارای عکس رنگی رو یبار قبلش انجام داد..خیلی درد کشیدم اون لحظه ..

دوتا بلاست انتقال دادم 

میگم نت ضرر نداره؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
آزمایشتم صبر کن به موقع بده دیگه چون آمپول داری زودتر بدی ممکنه درست نشون نده، ولی من دوازدهم انتقال ...

بعضی دکترا میدن بعصیاشون نه .. اره مجبورم یه هفته دیرتر بدم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام.میشه ب منم کمک کنید😔یک ساله اقدامم.باردار شدم ولی رفتم سونو گفت جنین دیده نمیشه و پوچه.بعداز ن ...

سلام

نگران نباش خداروشکر وضعیت همسرت بد نیست

برای آزمایشگاه (لقاح مصنوعی)، حداقل مورفولوژی 4٪ قابل قبول هست.

و تعداد مهم نیست.

برا ما دکتر ارولوژ وقتی دید دارو جواب نداده، گفت مشکلتون ارثیه. واسه شما ک جواب میده شاید ارثی نباشه.

بنظر من تهران مرکز رویان برو. بهتره توی مرکز ناباروری میکرو کنید.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مرسی پروانه جون لطف کردی گلم😘😘😘  یه دنیا ممنون، باشه حتما تماس میگیرم شما برای انتقال نرف ...

سیکلم انتقالم لانگ هست.تازه ال دی تموم شد.حالا۱۹باید برم سونو وتست کرونا بدیم اگه منفی باشه استرادیول شروع میشه.