بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من کلا ی جوریم نفسم به هر کی که بخوره طرف زرنگ میشه نمیدونم چرا شاید فک کنید الکیه😂ولی دوران ابتدایی یکی دختری بود بی حاشیه و از لحاظ درسی معمولی،ولی از وقتی با من دوست شد خیلی زرنگ شد طوری که تو مدرسه بهش میگفتن آی کیو بالا😂آخرم رقت تیزهوشان(ولی از من که جدا شد بازم همونی شد که قبلا بوده)دوران راهنمایی که ی دوست داشتم معمولی بود ولی من وقتی باهاش دوست شدم شاگرد ممتاز شد و اسمش همیشه تو بنر مدرسه بود(اینم وقتی از من جدا شد،شد آدم سابقش)ی دوست داشتم تو دبیرستان اونم اول از لحاظ درسی معمولی بود با من که دوست شد خیلی پیشرفت کرد بسیار زرنگ و شد و رتبه ی کنکورشم خیلی خوب شد و رفت شهر دیگه (اینم الان که از من جدا شده کم کم داره میشه همون آدم سابقش)از اون موقع تا الان به جز همین دوست دوران دبیرستانم دوست دیگه ای ندارم از همه بهترشون همینه نامبر وانه👍 بقیشون وقتی به جایی رسیدن منو فراموش کردن ولی وقتی همون آدم سابق شدن دوباره برگشتن ولی من زیاد محلشون ندادم،