2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مثلا یک بگیریم تا چند روز اندازشه ؟ 

بسته به وزن گیری داره ولی سایز یک خوبه اگر ریزم باشه میتونی تنش کنی  درشتم باشه فیکس تنش میشه در هر حال سه دست میخوای بچه س دیگه نمیشه روش حساب کرد تا بشوری خشک بشه یدک میخوای ولی همینجور گفتم تیکه های الکیشو‌نگیر 

مثلا دختر من اینقد ریزه دیر وزن میگیره لباساش اصلا نو نموند. همش رو در حد پوسیدن پوشید 

ولی بچه برادرم ماشالله امروز میخره یه هفته دیگه تنگش میشه 

کم کم بخر بذار رشد و سایز بچه ت دستت بیاد 

الان ققط یک و‌دو هر کدوم‌سه دست بخری کافیه

عزیزم به من گفته بودن امپولتو بیار بزنیم شماهم ببر خودشون یاقبل یابعد انتقال میزنن برات ...ایشالا ای ...

قربونت، ممنون😙

امروز انتقالم زود انجام شد دیگه برسم خونه آمپولمو میزنم😶

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اوخییییی عزیزم چندتا انتقال دادی ؟ ایشالا کنجدات میچسبن به دلت 😍

مچکرم نازنین جون❤ انشاالله

والا امروز یکی انتقال دادن پس فردا هم باید برم بازم، دومرحله ای انتقال دارم

خودم سه روزه میخواستم ولی فقط یکی انتقال دادن گفتن بقیشونو گذاشتیم بلاست بشه، جنینام بلاست نمیشن متاسفانه دیگه این سری نمیدونم بشن یا نه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم خوبی‌؟  تا هر چی بمونه کمه😆😆😆😆😭😭😭 اگر همون اول درست بتونی شیر بدی نهایت تا ...

ای جانم چقدر قشنگ توصیف کردی قسمت همه منتظرا ایشالا 

ممنون که تجربیاتت رو بهمون میگی گلم 

من انشاالله به موقع زایمان کنم میرم خونه مامانم 

فقط زینب جون من نمیدونم شیشه شیر و پستونک چه مدلی بگیرم ؟ بعد اگه شیر خودم داشته باشم ( که بعید میدونم 😂😂) دیگه اون شیشه احتیاج نمیشه بعد پستونک رو از همون تو بیمارستان باید بهش بدیم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بسته به وزن گیری داره ولی سایز یک خوبه اگر ریزم باشه میتونی تنش کنی  درشتم باشه فیکس تنش میشه&n ...

ممنوون عزیزم مرسی از راهنماییت 

خیلی سخته لباس خریدن واسه بچه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بعضی وقتا قهوه ای بعضی وقتا خون روشن منم درد پریودی دارم ، کی آزمایش میدید؟

من فقط قهوه ای

الان بی بی گذاشتم بعد سه دقیقه هاله خیلی خیلی کمرنگ ولی دو روز پیش که گذاشته بودم پررنگ تر بود البته الان ادرار سوم بودم.

آزمایش برام شنبه بعد نوشته ولی شاید پنج شنبه برم چون تقریبا ۱۴ روز میشه ۲۶ تیر ساعت ۱۰ صبح انتقال دادم

خدایا شکرت
نه عزیزم دفع نشدن  شاید هماتوم داری ؟ لک و اینا تو انتقال هست ۹۰ درصد دارن  فردا برو یه ...

خون روشن نیست اصلا الانم زنگ زدم گفتن شاید این خون کهنه بوده که شیاف اینا گذاشتی خارج شده نگران نباش فقط استراحت،

الانم بی بی گذاشتم خیلی خیلی کمرنگ تر از دو روز پیش بود البته الان گذاشتم سومین ادرارم بود از صبح

خدایا شکرت
نه عزیزم دفع نشدن  شاید هماتوم داری ؟ لک و اینا تو انتقال هست ۹۰ درصد دارن  فردا برو یه ...

فردا روز ۱۱ میشه برام شنبه نوشته آزمایش فردا زود نیست برم پنج شنبه که ۱۴ میشه برم بهتر نیست که دومی رو اگه ان شاءالله مثبت بود شنبه برم

خدایا شکرت