2777
2789

میشه ی توضیحی بدین دندوناتون چجوری بود 

من رفتم عکس گرفتمچندتا خراب دارم ک درستشون میکنم دوتا دندونام روهم‌سوار بود یکی ک رو بود کشیدم خیلیییی بدجور شده جاش ی فضای زیادی خالی شده و دندون پشتی خیلی بدجور کج و‌عقب دراومدع از شهرستان میخوام ی روز برم‌تهران بنظرتون میتونن کاری کنن 

همش میترسم نشه هیچکاری کرد بگه نیاز ب ارتودنسی داری

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

من اول ارتودنسی کردم بعد دوسال کامپوزیت دندونام فاصله داشت زیبا شده ولی بخاطر دوسال ارتودنسی و اون همه چسب و سوهان و بدبختی دندونام همشون عصبش داغون شده متاسفانه 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اول ارتودنسی کردم بعد دوسال کامپوزیت دندونام فاصله داشت زیبا شده ولی بخاطر دوسال ارتودنسی و اون ه ...

یانی ارتودنسی خوب نیس من دخترم دندوناش صاف نیس ی دست میخام ببرم ارتودنسی

یانی ارتودنسی خوب نیس من دخترم دندوناش صاف نیس ی دست میخام ببرم ارتودنسی

اگ تا یسال درست شد که شد نشد دندوناش پوسیده میشه دیگ

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین دندون خیلیی کج باشه و نخوای اورتدنسی کنی برات روکش میکنن که پیشنهاد نمیکنم کل دندونت رو میتراشن ...

یکاریش کنن خوبه دوست ندارم ارتودنسی 

از ی چی ک‌زمان بر باشه تا نتیجه بدم میا عجولم‌ک‌وقتی ب سرم‌زده کامپوزیت انجام بشه حتمن😣😣

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
اول دنبال دکتر خوب بگرد بعد کار ی روز نیست من چهارتا رو کامپوزیت کردم بعد سه ساعت هم من هم دکتر خسته ...

تهران چندتا شوهرم‌بهش معرفی کردن

شهرخودمون‌نمیخام انجام بدم 

ولی مشاور رفتم بهم گفت چندتا ریشه دارم باید بکشم ک‌کشیذم جددتا هم پرکردن اینادک‌انجام‌دادم

یکاریش کنن خوبه دوست ندارم ارتودنسی از ی چی ک‌زمان بر باشه تا نتیجه بدم میا عجولم‌ک‌وقتی ب سرم‌زده ک ...

دندونت عقب باشه برات درستش میکنن میشه،ولی دندونی که بیرون زده رو نمیتونن واسه من دکتر گفت یه دندونت جلوعه نمیشه لمینت یا کامپوزیت شه