2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
مبارک باشه عزیزم ماهم دو هفته پیش بردیمش ختنه کردیم.به روش حلقه.امروز روز چهاردهه.هنوز حلقه نیفتاده ...

سارا جون شما کجا بردین برای ختنه؟ کدوم دکتر؟

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
ایشالا بلاست میشن وجنین باکیفیتی میمونن برات 

پناه بر خدا😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دقیقا چه روزایی باید انجام داد؟ تو خونه هم میتونیم انجام بدیم یا خطرناکه؟

نمیدونم والا من بلدنیستم یکی ازدوستان لیلا جون انجام دادن پنج روزپشت هم چندروزقبل ازانتقال 

خدایابه امیدخودت🌺
اهان ...ببین عزیزم بعضیا از اول پریود داروهاشون شروع میشه بعصیا ازروز سوم  ...معمولا گونال اف ی ...

مرسی عزیز دلم 🌷

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
گونال اف ۷۵واحدیه ؟ 

نانزنین جون گفت ازسوم پریودی تاهشتم هرشب یکی عضلانی اچ ام جی بزن میشه ۶تا امانمیدونم چراده تانوشته خودخانمه توداروخانه تعجب کرد

خدایابه امیدخودت🌺
از همون مرکز مام خریدم 2ملیون شد  عکس رنگی اول می خواست ولی چون پارسال لاپاراسکوپی هیستروسکوپی ...

تعیین جنسیت هم دارید؟ دیگه پیشش نمیری تا روز ۸ پریودی؟؟؟ سونو شکمی انجام داد برات؟ 

اره  ایناچین برای چی هست؟ میگم به من گفت داروهات گونال هست با اچ ام جی ببین درست داده داروخان ...

اره درسته این گونال هارو از روز سومت میزنی حالا هرچندتا که گفته من نمیدونم برای من ۴۵۰ واحدی بود هرروز ....اچ ام جی هم روزی که‌۸پری میری سونو بهت میگه بزنی ....من ذخیرم ازشما بیشتر بود بهم گفت ۷۵ برات خوب نیس به چه سختی ۴۵۰ واحدی پیداکردم 

گونال اف ۷۵واحدیه ؟ 

اومدم خونه ویس هایی که ضبط کرده بودمو گوش کردم خانم دکترگفت به همسرشم داروبده بعدنوروزی چیزی ندادبعدمن گفتم اهنش کمه توازمایشا اهن نوشت به نظرت نباید دارومینوشت براهمسرم هیچی نداده فقط اهنه

خدایابه امیدخودت🌺
بله عزیزم درست متوجه شدین بله اونو همون بار اول مثبت شد  

شما رژیم غذایی قبل تخمک کشی داشتین عزیزم؟؟؟ ذخیرتون چند بود؟ چندتا جنین پسر شد؟ اسپرما سالم بودن؟ 

ببخشید زیاد پرسیدم ازت 🌺🌺