2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
مشکل شماچی بود؟

ذخیره تخمدتنم پارسال هفت دهم بودخیلی پایین بود

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رو شکر. آرزو جون من مطمئن بودم که مشکلی نیست چون خودم دقیقا همین شرایط رو داشتم. حتی تا سه ماهگی ...

ببخشیدشمااستراحت مطلق بودین.مشکلی پیش نیومدبااین لک هابراتون؟

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
خب‌احتمالش‌هس به‌خاطرهمین‌میگن‌کجا‌داروتهیه‌کنید.. اگه‌خیلی‌وقته‌منتظری‌وسنت‌داره‌بالا‌میره باتوک ...

درسته ولی خداروشکراز خودشون خریدم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

خانوما دکتر نصر سینال اف وهاش ام جی با هم برام نوشته تو یه روزبزنم ازروز اول دفعه پیش میکرو کردم یادم نیست چطور میزدم فقط یادمه گونال میزدم بجایرسینال البته آمپولای دیگم داشتم سیتروتاید ولی الان ارگالترون دارم گفت همون سیتروتاید

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
نازنین جان شما میدونی برا کیا اسید فولیک ۵ میدن؟من فک میکردم به همه کسایی که ای وی اف میکنن اسید فول ...

بالاتردیدم زینبی جون توضیح دادن ولی کامل نخوندم دیدم میگم بهت ...دکتر به شماگفت ۵بخوری ؟ یا خودت ۵گرفتی ...معمولا یک میدن قبل از بارداری 

دوستانننننن راستی درمورد بادکش وگرمی پرسیدم دکترم گفت حتما انجام بده گرمی بخور وبادکش کن

عزیزم دقیقا چه روزایی باید انجام داد؟ تو خونه هم میتونیم انجام بدیم یا خطرناکه؟

بله باید ادامه بدی مگه قبلش نخوردی؟

چرا قبلش روزی ۴ تا میخوردم اما دیروز صبح که انتقال دادم قرص نخوردم میخواستم بدونم شبش بخورم یا از فرداش شروع کنم من که دیشب ۲تا خوردم گفته بودن هرطور که قبلا بوده همونجوری ادامه بده به مصرفش .

راستی شما انتقال دادین چ کارایی کردین و چ غذاهایی خوردین اصلا نمیدونم باید چکار کنم اینقد مطلب خوندم تو همین تاپیک اما همش یادم رفته 

@زینبی_بابا     عزیزم من صبحا آمپول پروژسترون میزنم و شبا شیاف، حالا فردا که انتقال دا ...

عزیزم به من گفته بودن امپولتو بیار بزنیم شماهم ببر خودشون یاقبل یابعد انتقال میزنن برات ...ایشالا ایندفعه حتما مامان میشی عزیزم من دلم روشنه 😘

سلام عزيزم ببخشيد من جوابت رو ميدم خانمي ، ببين براي سيسموني زياد خودت رو به زحمت نينداز و واقعا فقط ...

سلام عزیزم ، خیلی ممنونم که راهنماییم کردید واقعا نیاز دارم که از تجربیات دوستان استفاده کنم ، من چون خودم میخوام سیسمونی بخرم برام مهمه که چقدر هزینه کنم اتفاقا نظر خودمم همینه که تخت و کریر و میزغذا نخرم آخه کاربردی برای سبک زندگی من نداره ، لیست وسایل زیاده ولی واقعاً گیج شدم که مثلاً باید چند تا شماره 1 یا 2 خرید یا اینکه بچه من که میخوره به زمستان لازمه کاپشن هم براش بگیرم یا دور پتو میپیچیمش ؟ یکم تو جزئیات گیج شدم ،،، دستت درد نکنه که راهنمایی کردید

تیارا جون دوستمون درست میگه.سیسمونی اقا بزرگ تو شهرری قیمتاش مناسبه و جنساشم خوب.منم از اونجا اکثر ل ...

ممنونم عزیزم ، شما امسال خریدید یا پارسال ؟؟ سیسمونی آقا بزرگ نظرات مثبت و منفی درموردش زیاده ولی من چون خودم میخوام سیسمونی تهیه کنم قیمت برام مهمه حتما حتما یه سری اونجا میزنم ، من زیاد اهل خرید و گشتن نیستم بخاطر همین دنبال جای مناسب هستم که لازم نباشه چند تا جا رو بگردم ، دور بهار که خط کشیدم چون میدونم اکثرا برند و گرونن همین آقا بزرگ حتما یه سری می رم

این مرکزی که من رفتم تو شهرک غربه ایران زمین اونور و کلینیک دکتر کریم نژاد اسمش و من اصلا pgsرو نشنی ...

عزیزم شما پسر اولتم پی جی دی کردی دومی هم میخوای پی جی دی کنی ؟ بار اول مثبت شدی ؟

واقعا ممنونم خدا روشکر من از سال ۹۷ تا حالا دیگه پیگیری نکردم!چون منفی شدم ،خیلی روحیه ام داغ ...

عزیزم من سر سیکل ای وی اف آندومترم به هم ریخت ...ضخامتش سریع بالا میره قبل از ای وی اف مشکلی نداشتم ...اندومتریوز یعنی چی ؟ من میترسم طبیعی باردارنشم