2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
واای چقدر کار شما هم سخته ، خدایش هرکسی یه جور مشکل داره و درگیره برای ماهم اینجوریه دیگه کاریش نمیش ...

ممنون عزیزم، انشاءالله خودتم به زودی زود دامنت سبز شه، همه این روزا برات بشه خاطره  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ممنون عزیزم، انشاءالله خودتم به زودی زود دامنت سبز شه، همه این روزا برات بشه خاطره    

خدا از دهنت بشنوه 

من دیگه از حرف اطرافیان خسته شدم ، وگرنه هرچی قسمت باشه و خدا بخواد قبول دارم ! 😔

حالا خوبه کسی نمیدونه ما اقدام کردیم وگرنه بیچاره بودیم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا از دهنت بشنوه  من دیگه از حرف اطرافیان خسته شدم ، وگرنه هرچی قسمت باشه و خدا بخواد قبول دا ...

چند وقته منتظر نی نی هستی؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
آخه هر سری جنینامو رشد دادن تا روز چهار خوب رشد میکنن مورولا میشن برای روز پنج ضعیف میشن به بلاست نم ...

سلام عزیزم، میگید جنین سه روزه میخاید اینبار، خب منظورتون از دو مرحله ای چیه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم بیبی چک هاله اش پخش بود خودمم احساس میکردم منفیه ولی خب یکم امید داشتم که خدانخواست وقسمت نبود ...

ممنون عزیزم.انشالله خدا کمکت و طبیعی صاحب یه دونه جوجه خوشگل جیگر بشی

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
یک روز در میان روزی یه بار که کلا ۱۴ بار بشه تو دوران پریود نباشه.دوسین که همون عسل و سیاه دونه هست ...

سلام عزیزم ممنونم. من عسل نمیتونم بخورم. هم به خاطر عفونت قارچی مزمن که هنوز گرفتارشم. هم اینکه رژیم کمک باروری گرفتم تقریبا. یعنی تمام چیزای شیرین و لبنیات و نون سفید و ماکارونی و هرچی با آرد سفید درست میشه یا گلوتن دار باشه نمیخورم. سویا, رب گوجه و خیلی از محصولات کارخونه ای مثه کنسرو ها و نوشیدنیا نمیخورم. عزیزم بادکش گرم من انجام دادم خیلی قلمبه نشد. یک ساعتم گذاشتم. ظاهرا زیاد بوده. شما میدونین دقیقا طب سنتیا چند دقیقه میذارن؟

بله مثبت شده چهار تا جنین کامپکت کیفیت آ هزار حور فکرو خیال میاد بنظرت امروز احتمالش هست تو هفته پ ...

افسون جون دکترت کیه؟ چطور قبول کرد ۴تا انتقال بده؟ من همش میگم نکنه اگر تعداد جنینارو بررا انتقال زیاد کنم یکیش مثلا خارج از رحم بشه خدای نکرده و کلا زحماتم به هدر بره   

خواهش 
چه جالب .خودت کاملا سالم بودی مشکل نداشتی؟چه داروهایی مصرف کردی که اینجورشد؟

پلیکیستیک خفیف 

مشکل اصلی همسرم بود 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
🌺شما ذخیرتون چنده؟ قبلا ای وی اف کردین؟ چند تا جنین شد؟ 

من این آزمایشو ندادم تاحالا,تازه میخوایم بریم دنبال آی وی اف ،دوساله خواستم ببینم با مواد طبیعی تقویت میشیم یا ن ک نتیجه نگرفتیم 

سلام، عزیزم رویان چ دکتری رو معرفی میکنی؟ ک بنظرت کارش بهتر از بقیه دکتراست

عزیزم من از اول با دکتر مشایخی بودم و خیلی خیلی راضی بودم  ولی انتخاب مرکز درمانی و دکتر با خودتون باید باشه و اینکه ببینی حس مثبت و خوب بهت میده یا نه و می تونی بهش اعتماد کنی یا نه

مثلا من اینجا برداشت کرده بودم رویان جای خوبی نیست ولی وقتی خودم رفتم دیدم خیلی هم برای من عالی هست 

یا بعضی دوستان از دکتر نصر خاطره بد گفتن ولی یکی حضوری رفت و خیلی راضی بود 

و همین طور در مورد بقیه دکترها خیلی دوستان کاملا راضی یا کاملا ناراضی بودن، پس حتما خودت ببین با کی اونجا راحت تری، هر چند تمام مراحل رو ممکنه با اون دکتر نباشی ولی اصل کار با دکتری هست که تشکیل پرونده داده