2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
خوب ازمایشت مثبت بوده دیگه خداروشکرررررر میری سونو واژینال؟ چندتاانتقال دادی؟ خداروشکرکه تااینجاخ ...

بله مثبت شده چهار تا جنین کامپکت کیفیت آ

هزار حور فکرو خیال میاد

بنظرت امروز احتمالش هست تو هفته پنج قلب هم تشکیل شده باشه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
اوکی چه کامل  ممنون عزیزدلم🌹🌹🌹🌹 عزیزم پی ارپی برای کسایی انجام میدن که چندبارانتقال منفی ...

هر سری که انتقال میدن راه های مختلفو تست میکنن یکبار پی ار پی یکبار خراش سرم هچینگ بلاست لنفوسیت شاید یکیش شانس بیاره ربطی یه انتقال نداره سلیقه دکتره شاید برا یکی همون بار اول پی ار پی کنه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از لحاظ کرونا و ماسک اگه منظورته عزیزم تو جاها عمومی معمولا همه رعایت میکنن و اجباره  اگه ...

پرواز هم خیلی استرس داره

کلا موندم

همش میگم اگه یه اتفاقی بیفته تا آخر عمر‌ نمیتونم خودم رو‌ ببخشم

کلا گیجم کلی هم خرج کردیم پول بلیط و خرجای دیگه

نمیدونم اصلا موندم

شاید قسمت من نیست دوباره مادر بشم😓😓

بله مثبت شده چهار تا جنین کامپکت کیفیت آ هزار حور فکرو خیال میاد بنظرت امروز احتمالش هست تو هفته پ ...

الهی چهارتا 

انشاله دوقلو برات گرفته باشه😍😍😍😍😍

مثبت فکرکن 

قلبشو نمیدونم ولی فکرکنم شش هفته به بعدهست بازدوستانی که اطلاعاتی بهتری دارن بگن 

وای چقدرخوشحال شدم

ازسونو اومدی خبرمون کن ببینیم چندتاش گرفته😍😍😍😍

من عاشق دوقلووسه قلوام🤣🤣🤣

خدایابه امیدخودت🌺
نازنین عریزم همه صفحاتو خوندم.اخه بی بی چک مثبت.چرا ازمایشت اینطور شد؟؟!!!

عزیزم بیبی چک هاله اش پخش بود خودمم احساس میکردم منفیه ولی خب یکم امید داشتم که خدانخواست وقسمت نبود ایشالا شما مثبت میشی عزیزم 

پرواز هم خیلی استرس داره کلا موندم همش میگم اگه یه اتفاقی بیفته تا آخر عمر‌ نمیتونم خودم رو‌ ببخشم ...

نگو عزیزدلم به خداتوکل کن 

همونجا که راه افتادی بسپربه امام رضا (ع)

خدایابه امیدخودت🌺
هر سری که انتقال میدن راه های مختلفو تست میکنن یکبار پی ار پی یکبار خراش سرم هچینگ بلاست لنفوسیت شای ...

اوکییییییی

ممنون ازتوصیحاتت🌹🌹🌹🌹🌹🌹

شمابارچندمتونه؟

خدایابه امیدخودت🌺
ممنون عزیزم فداتشم نمیدونم چرا دکتر اینقد زود نوشته برام ولی خب اگه چیزی بود حداقل شکوک میشد قسمت نب ...

دیگه تصمیم نداری تکرار کنی؟ اگه به دکتر بگیم یک جنین انتفال بده اگه نگرفت سری بعد یکی دیگه انتقال بده بهتر نیست؟ تا هر دو یهو باهم نشه😓

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
دیگه تصمیم نداری تکرار کنی؟ اگه به دکتر بگیم یک جنین انتفال بده اگه نگرفت سری بعد یکی دیگه انتق ...

نه عزیزم دیگه اصلا ای وی اف نمیکنم ...نمیدونم من فکر میکردم دوتا باشه بهتره اگه یکیش نگیره حداقل اون یکی میگیره ...باز نظر دکترو باید بپرسی شوار من به دکتر گفته بود حتی ۳یا ۴تابود انتقال بدید چون من دوباره برای انتقال نمیام که کلا دوتا جنین شد 

پرواز هم خیلی استرس داره کلا موندم همش میگم اگه یه اتفاقی بیفته تا آخر عمر‌ نمیتونم خودم رو‌ ببخشم ...

عزیز دلم خیلی داری منفی ها رو میبینی اصلا فکر کن داری میای سفر این جوری که نمیشه حرص همه چی رو بخوری پرواز هزینه دکتر ...بی خیال شو بگو با خودت دارم میرم ایران خوش بگذرونم کنارش کارامم میرسم 

نا امید نباش شما از کسایی هستی که حتما هم تخمک خوبی داری هم انتقالت میگیره با این همه رعایتی که میکنی 

والا ما هم این جوری بخوایم فکر کنیم تو ایرانشم باید بی خیال بشیم 

بهترم هست به کسی نگی تا فکرت رو خراب نکنن 

نه عزیزم دیگه اصلا ای وی اف نمیکنم ...نمیدونم من فکر میکردم دوتا باشه بهتره اگه یکیش نگیره حداقل اون ...

هرچی خیر و صلاحته عزیزم ❤️

عزیز دلم خیلی داری منفی ها رو میبینی اصلا فکر کن داری میای سفر این جوری که نمیشه حرص همه چی رو بخوری ...

همیشه اینجوری نیستم گاهی بدجور ترس وجودمو میگیره

دیگه نمیدونم والا توکل بخدا ببینیم چی میشه

ممنون از دلداریت ❤️❤️🙏🏻😘