2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
وای چرا ،ی بار امتخان کردم دیدم انگار خیلی بده ،نخودو پختم ولی اگه دوستمون میگه خیلی خوبه دیگه چاره ...

🌺شما ذخیرتون چنده؟ قبلا ای وی اف کردین؟ چند تا جنین شد؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم انشاءالله که جنینای عالی برات تشکیل شه، انتقال بدی و به سلامتی باردار شی گلم    

فدااات بشم مرسی انرژی مثبت میدی دوستم😍

دکتر گفته اول باید لوله سمت چپ ببندم یا بردارم بعد انتقال میدم 

متاسفانه راه طولانی در پیش دارم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
پس‌میخان‌برات‌انتقال‌‌بدن‌پروژسترون‌دادن انشالله‌ایندفعه‌‌همشون‌برات‌جنین‌میشن جنینات‌میچسبن‌به‌دل ...

نه عزیزم انتقال نمیدن چون باید لوله سمت چپ ببندم یا بردارم ، نمیدونم چرا بهم دارو این شکلی داد

. ایجا تو این مرکز ۳ تا پزشک هستن ، امروز پزشک خودم نبود که پانکچرم کرد ، دکتر لواسانی دکتر خودم که فقط دوشنبه ها میاد شهر ما ! 

حالا دوشنبه برم پیشش ببینم چی میگه ولی دفعه قبل گفت همه جنین ها فریز بشه 

پس‌میخان‌برات‌انتقال‌‌بدن‌پروژسترون‌دادن انشالله‌ایندفعه‌‌همشون‌برات‌جنین‌میشن جنینات‌میچسبن‌به‌دل ...

خدا از دهنت بشنوه ، فقط ما تو این گروه میفهمیم که طرف چه دردی تحمل میکنه ، یا جواب منفی گرفتن یعنی چی و .... 

من خواهرم میدونه داستان منو ولی اصلا نمیفهمه من چی میگم 😔

باز خوبه شماها هستید آدم میاد درد دل میکنه 

عزیزم انشالله همه تخمک ها جنین با کیفیت میشه ،کدوم مرکز هستی ؟میشه بپرسم ذخیره ت چنده ؟

انشالله گلم ، با دعا های شما دوستان خوب 😍😍

من ابن سینا اراک هستم ، دکترم لواسانی از تهران میاد ، ذخیره تخمدان منم ۱.۵۶ متاسفانه از سه سال میش تا الان ۲ درصد اومده پایین😑

انشالله گلم ، با دعا های شما دوستان خوب 😍😍 من ابن سینا اراک هستم ، دکترم لواسانی از تهران میاد ، ...

دو درصد یعنی سه سال پیش ۳ بود ؟چه آمپولهایی زدی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خانوما کسی اطلاعی داره کمکم کنه من رفتم دکتر بهم دوفاستون داد ومکمل و لتروزول چون گفت هم تنبلی داره ...

دوفاستون رو معمولا 13 تا 15 سیکل میگن به مدت ده شب بخورین بعدش هم پریود میشین چرا اون موقع گفته بخوری؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

خانمااا بیاین دلم گرفته شما هم مثل من این فکرا میکنید 

دوساله ونیمه پانکجر کردم شرایط بارداری نداشتم الان که شرایط من اوکی هست این کرونا لعنتی استرس انداخته به جونم همش میگم من انتقال بدم مثبت هم بشم یکی اینکه تو بارداری کرونا نگیریم و یه فکر بدتر اینکه نی نی به دنیا اومد من کرونا نگیرم بمیرم بی مادر بشه 

نمیدونم چیکار کنم انتقال بدم ندم 

داغونم شبا از فکر خواب ندارم 

میخواستم قبل از انتقال برم دندون هامو درست کنم ولی الان از ترس کرونا جرات ندارم برم 

دارم افسردگی میگیرم از فکر و خیال

فدااات عزیزم. نگران شدم راستش. نه برای خودم، کلی فکرم درگیر شد. آخه آدم یه سری کوتاهی ها میبینه بعد ...

خواهش میکنم عزیزم. ان شاءالله که بزودی نتیجه میگیری اما اول از همه استرس رو کنار بذار چون تاثیر خیلی زیادی تو باروری داره 

سلام همسرم تحرکش صفره بهمون گفتن حتما میکرو یا آی وی اف . خیلی گریه کردیم دوتایی شماها اذیت شدین ؟ ...

عزیزم گریه نداره خدا رو شکر کن که مریضی های بدی نداریم خدا بچه رو میده حالا یا طبیعی یا ای وی اف 

پولش هم جور میشه حدودا 10 - 15 میخوای بستگی به داروهات و شرایطتون داره 

شما توکل کن بقیشو بسپار به خدای مهربون

دوستان میشه کمک کنید  من امروز پانکچر داشتم الان اومدم خونه  چی باید بخورم ، خیلی درد دا ...

ببین مایعات زیاد بخور هر چقدر ادارار کنی بهتره 

دوغ شور زیاد بخور 

قارچ کبابی شور 

مرغ کبابی شور 

سفیده تخم مرغ آب پز نمک بزن روزی چندتا بخور 

سلااام خانوما خراش  اندومتر  واقعا تاثیر داره تو مثبتی؟؟ من امروز دوم پریودی بودم دکتر برام اتجام داد ..اخ اخ چقدم مزخرف بودا

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
خانمااا بیاین دلم گرفته شما هم مثل من این فکرا میکنید  دوساله ونیمه پانکجر کردم شرایط بارداری ...

عزیزم حست رو همه ما داریم شک و ترس 

من دوستم بارداره الان خداروشکر هیچیش نشده ماه اخرم هست 

کلا انتقال به جنین نداره 

افکار منفی رو از خودت دور کن رو سلامتی تمرکز کن میلیاردها انسان تو شرایط ما هستن زندگی ادامه داره ❤️

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺