2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684471 پست
من بعد عید شروع کردم ، هر روز هم نخوردم ولی به شوهرم هر روز دادم خورد ، این همون آمپول نروبین هم هست ...

ممنون از توضیحاتت عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه چیا خوردی عزیزم

کپسول رویال ژلی 

قطره زعفران و قطره زنجبیل میریختم داخل عرق کاسنی 

ویتامین دی 

قرص جیسینگ 

ویتامین ای 

تغذیه هم سالم سالم و گرمیجات و مغزی جات 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
چرا تبدیل به ای وی اف شد؟

تخمدانم زیاد به دارو جواب داد دکتر گفت نمیشه آی یو آی کنی چون چند قلو میشه 

یا باید تخمکتو بکشیم و تمام یا از تخمک هات استفاده کن و ای وی اف کن منم دیگه ای وی اف کردم گفتم صلاح مصلحت خدا بوده

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
فیلم کمدی ببینین تگزاس 1 و 2 رو ببین  هم گناه ببین کتاب بخون  به پوستت برس

اینجا گاها خاطرات خنده دار که دوستان می نویسن رو می خونم ، کلی می خندم ، احساس می کنم به شکمم فشار میاد . به پوستم می خوام برسم مامانم میگه واجبه حالا 😈😈😈

الان از حموم در اومدم کلی دعوام کرد .😢😢😢

کپسول رویال ژلی  قطره زعفران و قطره زنجبیل میریختم داخل عرق کاسنی  ویتامین دی  قرص ...

از چند ماه قبل؟ چند تا انتقال داشتی؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
آرزو جون ایشالا فردا با ذوق میای میگی جواب آزم +شده  

عزیزمی.انشالله توهم نی نیتوسالم بغل بگیری😍😘

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
بادکش چند ماه قبل پانکچر یا انتقال باید انجام بشه ولی تغدیه و عسل سیاه دونه همزمان با داروهات میشه ا ...

مرسی عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
یعنی روعن کنجدوزیتون باشه؟

بله روغن زیتون و کنجد و روغن حیوانی که طبعش گرم هست البته من از روزی که انتقال دادم روغن کنجد استفاده نمیکنم قبلنا شنیده بودم اسپرم کش هست که طب سنتی برا جلوگیری بدون عوارض توصیه میکنه برا همون استفاده نمیکنم ولی زیتون و حیوانی استفاده میکنم

خدایا شکرت
سلام ممنونم شما بهتری  حالت تهوعت کم شده یانه ؟ نمیدونم عزیزم نمیخوام الکی امیدوار بشم

مرسی بد نیستم نه تهوع که دارم 

اره خودت و برای همه چی آماده کن من همیشه اینکارو می کنم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلااام خانوما خراش  اندومتر  واقعا تاثیر داره تو مثبتی؟؟ من امروز دوم پریودی بودم دکتر برا ...

سلام جانم، والا میگن تاثیر داره، من بار اول انتقالم انجام دادم ولی فایده نداشت دیگه خراش ندادم تا همین هفته ی پیش دوباره انجام دادم برای انتقال پنجمم، امیدوارم این سری موثر باشه

دیدی چه درد بدی داره؟ من بار اول بیمارستان خراش دادم یعنی مردمو زنده شدم😥 ولی این دفعه رفتم مطب دکترم برام خراش داد خیلی دردش نسبت به قبلی کمتر بود

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...