سلام دوستان ، میشه در مورد موضوعی کمکم کنین
برادر شوهر من 24 سالشه و مجرده و از هفته پیش 5 شنبه به طور اتفاقی فهمید قند داره (قندش 500 بوده فک کنم ) 4 روز تو بیمارستان شهر خودمون بستری شد ، منم اون موقع انتقال نداده بودم و دو بار رفتم بیمارستان (با احتیاط کامل ،فقط در حد 10 دقیقه )
اگه نمی رفتم می گقتن ندا چرا نمیاد و این حرفا ،شوهرم گفت تو که میری انتقال و بعدا نمی تونی بیای الان بریم 10 دقیقه ببین و برگرد تا بعدا نرن رو اعصاب
3 شنبه بردنش تبریز پیش متخصص و دکتر هم دارو داده یک هفته ای و گفته بعد 1 هفته بیا ببینم وضعت چطوره
الانم وضعش تو نوسانه ، بالا و پایین میشه ، از وقتی از تبریز اومدن خاله ها و دایی ها و فامیلاش همش تو خونه اینا هستن . شوهرم دوبار رفته و بهش گفتن ندا چرا نمیاد
منم دیروز انتقال دادم و خونه مامانم اینا هستم و خانواده همسرمم نمی دونن من انتقال دادم ، من حالا چیکار کنم احساس می کنم ناراحتن نرفتم ( البته انتقالم نمی رفتم با ماسک می رفتم 10 دقیقه می دیدمش می اومدم چون اونا اصلا رعایت کرونا رو نمی کنن ، سری پیش مادر شوهرم به زور بوسم کرد منم گفتم کرونا هست گفت غلط کرده کرونا !!!)
خلاصه موندم چیکار کنم ، همسرم میگه زنگ بزن حالش رو بپرس (الان زنگ زدم داداشش گفت نمیای ؟)
خونشونم طبقه دو هست و پله داره
به مامانم اینا نگفتم ولی بگم میگن نرو .