2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
بچه كامل بود فرشته بود زيبا بود ولي نموند تو شكم خفه شد.  اصلا سابقه فشار هم نداشتم يك دفعه فش ...

ای خدااااا ایشالا زودی نی نی ناز جاشو پر کنه 😔😘😘😘

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم من پیش دکتر نقاب میرم پانکچر کردم ماه پیش ۲۰ تا تخمک داشتم ولی ۱۰ تاش جنین شد ۴ روزه فریز ...

اره میشه من  دوسال از پانکچرم  گذشته شهریور میرم واسه انتقال

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام عزیزم ممنون ان شاالله قسمت خودت بله بارداری دومه یه دختر ٧/۵ ساله دارم من از اول تنبلی تخمدان ...

خداروشکر‌که‌جواب‌گرفتین

منم‌پسرموباکلومفین‌باردارشدم

امابرادومی‌۴سال‌اقدامم‌‌..داروهم‌خیلی‌استفاده‌کردم

۴بارآیوآی‌کردم‌نشد..ماه‌قبل‌انتقال‌دادم‌منفی‌شد

عزیزم‌میشه‌بگی‌چکارهایی‌کردی‌که‌جواب‌گرفتی؟

چه‌داروهایی‌قبل‌انتقال‌خوردی

ممنونم‌‌میشم‌جواب‌بدی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
آره عزیزم ، دیروز انتقال دادم . دعا کنید این بار مامان شم  4 تا باز کرده بودن که یکیش نمونده ب ...

حتماایندفعه‌مامانی‌عزیزم

به‌حق‌علی‌انشالله‌ایندفعه‌جواب‌میگیری

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
بله 

ای بابا اخه چرا، من خیلی بهت امید داشتم، 

عجب ماه بدب بود هممون منفی شدیم، من که امروز به شوهرم تازه گفتم منفی شدم بیچاره انقدر امید داشت میگبت میدونم صد درصد بارداری 

اتفاقا منم گفتم نکنه به خاطرگرماست همه منفی میشن  من بگم فریزکنه براپاییزوزمستون انشاله خدابه ...

بیرون که نمیریم که بگیم برا گرماست، تو خونه زیر باد کولریم، 

البته من شنیدم بهار خیلی فصل  خوبیه

منفی بود

وااای چقدر سخت 

ولی درکت میکنم عزیزم ، بدترین  روز منم اون روزی بود که جواب آزمایشم منفی بود ولی منم قبلش بی بی زدم منفی شد ، میدونستم منفیم 

خدا فقط صدای مارو بشنوه 

از خدا میخوام طبیعی یه نی نی سالم نصیبت کنه

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
ان شالله توكل بر خدا  قوامي آبان و بهمن  من بهمن رفتم و اطلاعي ندارم  ولي آبان من ...

سمانه‌جون‌آندومترشماچندبود‌انتقال‌دادین؟

مال‌من‌۷ونیم‌بود‌‌۲روزبعدش‌شروع‌کردم‌به‌آمپول‌زدن‌‌روزی‌۲تا

نکنه‌برامنم‌‌آندوکم‌شد‌...نگرفت

من‌روزی‌۴تااسترادیول‌میخوردم‌..

اره میشه من  دوسال از پانکچرم  گذشته شهریور میرم واسه انتقال

چرا اینقد فاصله دادی 

من که عجله دارم زودتر انتقال بدم 😅 یه ماهه پانکچر کردم 

دوس دارم مرداد انتقال بدم دکتر میگه سه ماه فاصله باید بیفته بین پانکچر و انتقال 

ولی شنیدم دو ماه کافیه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ممنون منفی شدم ولی 

میدونم عزیزم. تا آزمایش روز 15 امیدوارباش.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلام خانومای گل.من تازه وارد تایپیک شدم و ذخیرش کردم هرچی صفحاتو جابه جا کردم نتونستم ج سوالاتمو‌ پیدا کنم.من آندومتریوز دارم یکی از لوله هامم بسته اس .کیست تخمدانم دارم .دکتر برام فعلا آزمایش ذخیره تخمدان نوشته بعد اگه تشخیص دادبرم واسه آی وی اف.خواستم ببینم کسی با وجود آندو واینا باردار شده؟ کسی هست اهل اصفهان و بیمارستان بهشتی انجام داده باششه ؟ توروخدا راهنماییم کنین ممنونم