2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
سلام ببخشید شما تو بارداری قندتون بالا نبود؟هفته 7بارداریم قندناشتا 112 شده خیلی نگرانم

عزيزم نگران نباش رژيم بگير يك ماه بعد دوباره برو آزمايش ان شا الله كه پايين مياد ، اگر هم لازم بشه كه ان شا الله اينطور نميشه دكتر زنان ميفرسته پيش متخصص غدد .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم سیکلام کوتاه ۲۶روزست وتحمک گذاریم زودهست بعدپری تخمک گذاریمه دکترسونوکردگفت سیکلت کوتاهه تخمکات ...

واقعا؟ یعنی تعداد تخمک به طول سیکل ربط داره

ذخیرتون چنده؟ چنتا تخمین زدن واستون؟

البته برای من سیکلم ۲۸-۳۰ روزس ولی ایندفه ۲۶ روزه شد

من میخورم حالت تهوع دارم حالا کردمش روزی دوتا مطب هم زنگ زدم بپرسم که روزی ۲تااشکال داره یانه جواب ن ...

من قدیم که پیش مددی می رفتم می گفت روزی دو تا اوابوست و دو تا پودر اینوفولیک. اینوفولیکو نخریدم اخیرا. همون اوابوست رو دارم. روی خودش که نوشته روزی چارتا. نمیدونم چقدر اختلاف داره اثرش اگر کمتر بخوریم. ببین دکتر چی میگه واسه دفعه بعد

ممنونم عزیزدلم که اینقد خوب توضیح دادی میگم شوهر منم واریکوسل گرید 2 داره پس نره عمل کنه؟ میگم چه تق ...

سلام گلم, خواهش می کنم. مال شوهر من گرید سه بود. مثل اینکه میگن بهتره شدید باشه که عمل کنن چون جواب دهیش بهتره. پیش بهترین دکترای اورولوژیست مخصوصا استادا برین نظر همشونو بپرسین. فاکتورای آز شوهرت چطوره الان؟ برای تقویت شوهر من خیلی چیا میخوره. ال کارنیتین, کیوتن, زینک, ویتامین ای ویتامین سی فولیک اسید, سلنیوم. ببین مخلوط گرد نخل و عسل طبیعی هم عالیه. خیلیا که به دارو جواب ندادن با این عالی شدن جوری که دکتراشون باورشون نمیشده. احتمالا شوهر منم بگیره. اگه شیرازی برو عطاری حاج حسن, شازده قاسم روبروی پمپ بنزین

به نظرم دکترتون خیلی بی توجهی کرد ؟مگر قبل از شروع سیکل سونو نشده بودی ؟به نظرم با این ذخیره باید تخ ...

عزیزم dhea دوز ماکزیموم باید باشه یعنی 100 میلی؟ دکتر گفته روزی چنتا بخورین؟ گیر میاد اصلا؟ من سیکل بعدیم داروای تخمک گشی رو باید شروع کنم. الان دارم با اوابوست و ویتامین ای و سی و کیوتن تقویت می کنم. پیاده رویم گفتم هرروز برم. دیشب که دو ساعت راه رفتم. دیگه چیکار میتونم بکنم؟؟؟

گرید آ عالیه ، بی خوبه، سی متوسطه و دی هم‌ ضعیفه منم اکثر جنینام گریدشون بی هست

دو تا گریدcداشتم که گفتن تو فریز نمیمونه اونا رو فریز نکردم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دو تا گریدcداشتم که گفتن تو فریز نمیمونه اونا رو فریز نکردم

واي منم سه تا گريد جنين هام سي هست يني وختي از فريز دران ميميرن دور از جون😫😫😫

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
عزیزم dhea دوز ماکزیموم باید باشه یعنی 100 میلی؟ دکتر گفته روزی چنتا بخورین؟ گیر میاد اصلا؟ من سیکل ...

اگه چاقي لاغر شو شيرينيجاتو حذف کن

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
تو یه کتاب معتبر امریکایی خوندم

خانومي شما کي ميايد پيش دکتر نصر؟