2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
دکتر یوسف نژاد بود و بهم نگفته بود کیست دارم و بدون خوردن ال دی رفتم آمپول خریدم و شروع کردم به تزری ...

به نظرم دکترتون خیلی بی توجهی کرد ؟مگر قبل از شروع سیکل سونو نشده بودی ؟به نظرم با این ذخیره باید تخمک بیشتر باشه،من خودم با ذخیره 1/1 هفت تا تخمک داشتم ،البته من بعدش رویان آز دادم 1/7 بود ذخیرم ،اون موقع اووابوست خوردم که زیاد راضی نبودم ،اینبار میخوام قرص dhea بخرم ،میگن برای ذخیره کم خوبه،اگر توان جسمی و مالی داری به نظرم اشکال نداره تخمک کشی مجدد ،البته من از صمیم قلبم دعا میکنم همون بار اول تعداد تخمک زیاد داشته باشی که کار به پانکچر مجدد نرسه ،ولی قبلش حتما با دکترت صحبت کن که مکمل خوب بهت معرفی کنه،اون ۳ تا تخمک چی شد ؟جنین شدن ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من از چند سال خواننده خاموش بودم

منم هفت سال ناباروی داشتم هر دکتر زنان و اورولوژ بهم معرفی میکردن‌میرفتم خیلی خرج کردم خیلی

تا با دکتر آل یاسین کلینیک امید آشنا شدم سال نود و شش بعد از یک آی یو آی و دو پانکچر و‌دو انتقال نا موفق مثبت شدم 

الان برا بچه دوم‌اقدام‌کردم دو‌ماه پیش پانکچر شدم و هفته آینده م انشالله انتقال دارم

التماس دعا ازتون 

نازنین جان دستت درد نکنه گلم که آزمایش هارو فرستادی ببخش که به زحمت انداختمت انشالله هم شما و هم همه ی منتظرا دامنشون سبز بشه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم اول همسرتو ببر دکتر اگر گفت با دارو درست میشه که دارو بگیر ولی اگر فرصتت کمه و دارو با نظر پزش ...

ممنون عزیزم،تاالان ک دارو جواب نداده ،دکتر اورولوژ هم گفته بود آی یو آی فایده ای نداره 

چقد خوب شده هزینه شما ..با اتاق خصوصی وسه شب بستری ، کدوم بیمارستان بودی ؟

نیکان بودم گلم از همه چیز راضی بودم جز پرستار آموزش شیردهی، 

ببین گلم ان شاء الله مامان شدی هر جا رفتی برای زایمان تا خوب خوب خوب شیردهی رو یاد نگرفتی ول کن پرستار نباش، همه چی بر میگرده به اینکه نوزاد درست سینه مادر رو بگیره و گاهی ممکنه دو سه روز اول بعد از زایمان شیر مادر نیاد که اون هم راه داره

خلاصه گلی از کل ivf و زایمان و حاملگی آدم دوست داره بهترین کار روی برای بچه ش انجام بده که یه بخش مهم شیر دهی هست حسابی از الان مطالعه کن عزیزم، هر سوالی و راهنمایی هم داشتی در خدمتم، ممکنه دیر جواب بدم ولی خدا کمک کنه جواب میدم

نیکان بودم گلم از همه چیز راضی بودم جز پرستار آموزش شیردهی،  ببین گلم ان شاء الله مامان شدی هر ...

ببخشید عزیزم من یه بار دیگم این سوالو پرسیدم ولی ذهنم مشغول شد ،هزینه آی وی اف واسه هربار انتقال اندازه همون هزینه کلی میشه؟ یعنی هربار ده بیس ملیون؟

والا نمیدونم.این برای خودمم سوال شد که آیا کمپرس گرم برای جای آمپول بده و به قول دوستمون کمر رو شل م ...

گلم کمر با کمپرس شل و سفت نمیشه خیالت راحت

شکمت رو نباید گرم کنی 

اما برای درد آمپول قبل و بعدش حدود یک ربع کمپرس سرد بذار و روز بعد کمپرس گرم، این استاندارد کمک به بهبود زخم و ورم هست گلی