2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
وای چه جالب یعنی یه تخمک اهدایی داشتن امادوقلوباردارشد؟

عزيزم تخمک اهدایی رو که وارد رحم نمیکنن، با اسپرم مرد لقاح میدن بعد جنین رو میزارن تو رحم، دوتا جنین براش انتقال دادن که دوقلو دختر و پسر شد 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
وای چه جالب یعنی یه تخمک اهدایی داشتن امادوقلوباردارشد؟

من زمانیکه تخمک اهدایی گرفتم، خانمه 20 تا تخمک به من داد اما متأسفانه چون اسپرم همسرم خییییییلی ضعیف بود، فقط 4 تا جنین تشکیل شد اما همین دوستم که دوقلو داره، 20 تا جنین براش تشکیل شده و الآن هم 14 تا جنین دیگه داره که فریز شده 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو یه رول ۲۸تاست،مثل ایرانی ها نیست که بسته ۱۰تایی باشه ولی توصیه من بهت استرا ایرانی عالیه و همه د ...

عزيزم ي استراديول دوستم بهم داده خودش ميگه خارجيه ورقي هست يني خارجي نيست؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
عزيزم ي استراديول دوستم بهم داده خودش ميگه خارجيه ورقي هست يني خارجي نيست؟

اهان

چرا یه مدلی بود قدیما ورقی

ولی من چون فکر کردم میخوای الان بخری اینو توضیح دادم

چون الان تو بازار یا ورقی ایرانی هست یا چرخشی

اون ورقی خارجی هارو ندیدم تو بازار یه سالیه

خواهش 
اهان چرا یه مدلی بود قدیما ورقی ولی من چون فکر کردم میخوای الان بخری اینو توضیح دادم چون الان تو ...

اها ممنون عزيزم 

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
ممنونم عزیزم انشالله که قسمت همه ی منتظرا🙏❤ آره عزیزم تعدادش نرمال بود البته ۶ سال پیش تعدادش یک م ...

الهی آمین🙏 از یه خانم دیگه ای هم شنیدم  کیفیت اسپرم همسرش با طب سنتی خیلی تغییر کرد و بهتر شد. البته فکرکنم مشکلش ارثی نبوده یعنی سالهای قبل وضعیتش خوب بوده یه دفعه بد شده و با طب سنتی درمان کرده... شوهر شما چطور؟ قبل تر خوب بوده بعد رسیده ب یک میلیون؟ یا از وقتی فهمیدین کیفیت پایین بوده؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
وای منم‌که هنوز دکتر نرفتم و پانکچر نشدم حساب کردم دقیقا ۳۰ اردیبهشت بچم دنیامیاد    

اگه برج پنج من انتقال بدم اواخر ارديبهشت ني ني من دنيا مياد شمام انشالله همي روزا ني ني دار بشي

اگه برج پنج من انتقال بدم اواخر ارديبهشت ني ني من دنيا مياد شمام انشالله همي روزا ني ني دار بشي

منم حساب کردم بدون مشکل همون بعد پریودم دکتر پانکچر کنه. انتقال هم بده هنوزدکترو ندیدم  

یا رب العالمین
الهی آمین🙏 از یه خانم دیگه ای هم شنیدم  کیفیت اسپرم همسرش با طب سنتی خیلی تغییر کرد و بهتر شد. ...

عزیزم از قبل ترش اطلاع ندارم از وقتیکه ازدواج کردیم همینجوری بود❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
الان عکس باز شد ممنون عزيزم هزينه هر ورق استراديول چقده؟

من پارسال میخریدم، اصلاً یادم نیست. تلفن بزنین از همون داروخانه بپرسین بهتون میگن.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام خانوما ،با آرزوی نینیدارشدنتون.....  یه سوال داشتم ،من شاید بخوام بیفتم تو این راه ،میخوتس ...

سلام،

هربار انتقال هزینه داره.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
دکترتون کیه ؟چطور با ذخیره 1/5، ۳تا تخمک داشتید ؟یعنی به خاطر اینکه یه تخمدان دارید ؟

دکتر یوسف نژاد بود و بهم نگفته بود کیست دارم و بدون خوردن ال دی رفتم آمپول خریدم و شروع کردم به تزریق ،وقتی رفتم سونو که ببینم چند تا فولیکول دارم یهو گفت چرا کیست داری و شروع کردی به زدن گونال.

کلا ۶ تا فولیکول بالغ داشتم که ۳ تا تخمک داد.

یعنی کمه یا زیاده؟ با Amh 1.6

این دفعه میخوام بدم عرفان نیایش پیش دکتر احمدی.

گفت دوبار باید ازت تخمک بکشیم.

به نظرتون اینکار خوبه؟ و چیکار کنم تخمک زیادی داشته باشم با یه تخمدان

واقعا....خیلی ناراحت شدم الان چیکار کردین جنین اهدایی میگیرین؟؟؟ کدوم دکتر؟؟؟ ولی من گچساران پیش د ...

یبار میکرو کردن ۱۰تاجنین تشکیل شد ولی هیچکدوم رشد نکردن و بلاست نشدن

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی