2777
2789
عنوان

دوستم معلمه به نظرتون راست میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 62 پست
عجب اوسکلیه..بگوش معلمی هیچی توش نیست😅😅

فکررمبکنم به خاطر محیط سالمش چون اولش گفت نمی خوام شاغل باشی

از دست دادنت به قیمت پیدا کردن خودم تموم شد❤️راستش بخوای می ارزید
نه غیر از اینا منظورم کسورات وام هست

نه عزیزم همین بیمه و مالیات رو منظورم بود اونی که بالا گفتم بدون کسر وام بود 

وام داره اونم کسر بشه ۹ و نیم میگیره 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب معلمی وقت آزاد زیاد داره ،کسی که پول بیشتر میخواد باید به فکر شغل دوم باشه 

یه معلم در هفته ۲۴ ساعت باید کار کنه ، تابستون تعطیل ، عید تعطیل ، آخر هفته تعطیل ، تعطیلات رسمی و آلودگی و برف و اینا تعطیل ، خرداد پ اردیبهشت هم تعطیل فقط گاهی چون امتحاناته خیلی خوبه بنظرم وقت برا کارا دیگه دارن

طرف دانشجو دانشگاه هاروارد که بالاترین سطح علمی داره ، تو ناف آمریکا هست برای حمایت از فلسطین میاد چادر میزنه تو دانشگاه ، اعتصاب می‌کنه ، اعتراض می‌کنه و یه عالمه از استاد های دانشگاه رو بخاطر حمایت از فلسطین اخراج میکنن ، ۹۰۰ تا دانشجو بازداشت میکنن ،مردمشون چقدر تظاهرات و اعتراض میکنن به این نسل کشی و کودک کشی ، اون موقع یه گوزو که فقط همین هنر گوزیدن داره میاد میگه فلسطین چه ربطی به ما داره ؟؟! اگه حیوان باشی آره ربطی به تو نداره ولی اگه انسان باشی چطور کشته شدن ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا کودک و طفل معصوم توی چند ماه  به تو ربطی نداره؟ هزاران بچه دیگه که سو تغذیه گرفتن و نه میتونن مدرسه برن و نه بچگی کنن به کدوم گناه ؟؟! یا میگن تقصیر فلسطین هست ( گفتم هیچ هنری به جز  گوزیدن ندارن این افراد کوچک ترین مطالعه و اطلاعاتی ندارن حتی) یا این قضیه رو سیاسی میکنن و به همه چی ربط میدن .... بابا لامصب ها دین ندارید حداقل آزاده باشید می‌دونی تو ابن چند ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا بچه فقط کشته شده ، تو ابن چند ماه حدود ۷۹ هزار ۴۷۶  نفر نفر کشته شدن و یه عالمه آدم هنوز زیر آوار هستن و حتی اجساد رو بیرون نیوردن واقعا این چیزها فاجعه بار هستن واقعا چطور آدم قلبش به درد نمیاد ؟! 
شما کدوم شهری

تهران

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

من کرجم🐷

😃 

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

😃

کوفت راست میگی برام ی کار جور کن حیلی نیاز دارم.منم کارشناسی علوم تربیتی دارم.ازمون دادم چندبار امتیازم کمه.۳۸سالمه

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم
کوفت راست میگی برام ی کار جور کن حیلی نیاز دارم.منم کارشناسی علوم تربیتی دارم.ازمون دادم چندبار امتی ...

مگه میتونی بری قطر زندگی کنی؟

بله کاملا درست میگه معلمی ارزشمند ترین محترم ترینسخت ترینو کم درآمدترین شغل توی ایرانه@hosna92 🤗❤️ ...

سلام عزیزم   

ممنونم از محبت و لطف  و درک بالاتون 

معلم زمانی  که با افراد فرهیخته و دانا و هوشمندي همچون شما برخورد پیدا میکنه  زیباترین و شادترین لحظات زندگی کاریش را تجربه میکنه 

والدینی که نه تنها  چندین برابر کار کلاس و مدرسه  با فرزندان خود کار میکنن  ؛ چندین برابر  والدین دیگه قدردان هستن 

هر ساله و همیشه هم توی کلاس ها و تمام مدارس‌ چه مدارس‌ ضعیف چه مدارس قوی  دو گروه والدین حضور دارن و واقعا گروه تلاشگر و فعال ؛ باعث میشن معلما علیرغم کم لطفی بقیه ی افراد جامعه و همچنین حقوق پایین به ادامه ی کار دلگرم و تشویق بشن 

امیدوارم کشور ما اونقدر از لحاظ درک و فهم پیشرفت کنه که افرادي همچون شما خانواده های سطح بالا افزایش پیدا کنن 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
سلام عزیزم ممنونم از محبت و لطف و درک بالاتون معلم زمانی که با افراد فرهیخته و دانا و هوشمندي هم ...

سلام از بنده اس عزیزدلم 

خوبی❤️

خیلی به من لطف داری عزیزم متشکرم 🤗❤️

مادر در روز شاید یک ساعت زمان برای درس کار کردن با تنها بچه خودش بذاره و کلافه میشه بعد عین بی انصافی و نهایت بی فرهنگیه که سختی شغل اون معلمی که در روز باید چندین ساعت برای 30 یا 40 تا بچه که همه از لحاظ قشر و سطح درسی و موقعیت اجتماعی با هم متفاوت هستند وقت بگذاره و کم نیاره رو درک نکنیم😢

از نظر من شما معلم ها فرشته های روی زمین هستید و ما هر چقدر قدردان زحماتتون باشیم باز هم کمه 

و چقدر مایوس کننده اس که علاوه بر خانواده ها مسئولین هم قدر نمیدونن و با اینهمه سختی و مشقت باید کم ترین حقوق رو دریافت کنید 

هر چند حتی ذره ای از زحماتتون رو نمیشه ارزش گذاری کرد و دنیا دنیا پول در برابرش بی ارزه 

اما حداقل کاری که میتونن بکنن همینه و نمیکنن

سلام از بنده اس عزیزدلم خوبی❤️خیلی به من لطف داری عزیزم متشکرم 🤗❤️مادر در روز شاید یک ساعت زمان برا ...

عزیزمی مامان نمونه و مهربون  یه دنیا بوس به صورت ماهت قشنگم 

کاش همه ی والدين  مثل شما و دانش آموزان مثل آیه ی  باهوش و زرنگم بودن عزیزم دیگه مدارس گلستان میشد . 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲