2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
خیلی عالی و درست گفتی مرضی جون.ولی من همیشه یه سوال تو ذهنمه:توی تخمک اهدایی این امکان هم هست که قیا ...

ببین عزیزم توی تخمک اهدایی حتی ممکنه شبیه مادرشم بشه، چه برسه به پدر که اسپرم از خودشه، چون جنین تحت تأثیر ژن و محیطی هست که درش بزرگ میشه یعنی رحم شما مثلاً، اصلاً نگران این موضوع نباش، دوست من با تخمک اهدایی دوقلو باردار شد، یه دختر و یه پسر، باورت میشه بچه ها شبیه مامان خانوم هستش؟؟؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
پریناتال  واسه چیه   اینو عارفی قبل میکرو بهم  داده بود

اونم شنیدم. ولی توی این داروهایی که مخلوط همه چیزای لازم هستن, اوابوست از همشون بهتر بود البته کلا اوابوست رو برای بهبود کیفیت تخمک میدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین عزیزم توی تخمک اهدایی حتی ممکنه شبیه مادرشم بشه، چه برسه به پدر که اسپرم از خودشه، چون جنین تحت ...

منم بچه های دوستم که اهداییه که دوقلو هستن کپ باباعه

یکی دیگه که یه قلوعه کپ پدرشوهره،میگه پدرشوهرم انقد ذوق میکنه میبینتش انگار رو ابراست خخخخخخ

خواهش 
ببین عزیزم توی تخمک اهدایی حتی ممکنه شبیه مادرشم بشه، چه برسه به پدر که اسپرم از خودشه، چون جنین تحت ...

مرسی از توضیحت عزیزم.من که تازه جنینهای خودمو انتقال دادم و امیدوارم نیازی به این کارانباشه ....فقط برام سوال شده بود.

مرسی از توضیحت عزیزم.من که تازه جنینهای خودمو انتقال دادم و امیدوارم نیازی به این کارانباشه ....فقط ...

ان شاء الله بهترین چیزها برات رقم بخوره عزیزم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
کیوتن یکی  ؟؟این ابووست گفته روزی ۴ تا اخه  ..   دیگه چی میخوری کلومیفن اینا&nbs ...

من زخیرم ۶.۹کیوتن روزی یکی اوابوست روزی دو تا فقط میخوردم تا چهار تا هم میدن به بعضی ها با توجه به شرایط ازمایش هاکه از وقتی امپولامو شروع کردم گفت اوابوستو یکی بخورخدا رو شکر شوشو مشکلی نداره 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
     خب من دیگه اونموقع از ساک جنین و قلب و همه چی خیالم راحت میشه و جشن بزرگه رو ...

آره اینم خیلی خوبه. اتفاقا خوشیش چند برابره برای من

وای چه روزی بشه لی لی جون

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
شوهرت مشکل نداشت؟ هزینه داروهات چقدر شد؟ 

گونال اف 510 تومن آزاد و روی بیمه 395 شد. پی دی هوموگ هم هزینش خیلی کم شد. من یه گونال اف دیگه هم گرفتم چون گفتم تا یک ماه دیگه استرس بدو بدو و پیدا کرونشو نداشته باشم. شوهرم واریکوسل داشت پنج سال پیش عمل کرد ولی ظاهرا خیلی جواب نداده عملش. دکتر عمویی هم گفت عمل 50-50 هست دیگه نمیخواد عمل کنی. تو آز آخرش مورف و تحرکش نرماله ولی تعداد نه. البته تجربشو داشت که با تقویتی ها خوب میشه همه فاکتوراش

نه عزیزم. کلا به دارو خوردن زیاد واکنش نداره گوارشم. چطور مگه؟ چیز بدی نداره ها. روشو خوندی؟ نوشته ب ...

من میخورم حالت تهوع دارم حالا کردمش روزی دوتا مطب هم زنگ زدم بپرسم که روزی ۲تااشکال داره یانه جواب ندادن

خدایابه امیدخودت🌺

وای چه جالب یعنی یه تخمک اهدایی داشتن امادوقلوباردارشد؟

خدایابه امیدخودت🌺
عزيزم ١١ روز قبل از انتقالم ٧.٢ بود 

۱۱ردز قبل از انتقال چرا سونو شدی؟ دکتر ما دقیق ۱هفته قبل از انتقال سونو میکنه!!!

عالیه پس نگران نباش،چون بعدشم استرا خوردی حتما و همچنان بالا رفته

خواهش