2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من زمانیکه تخمک اهدایی گرفتم، خانمه 20 تا تخمک به من داد اما متأسفانه چون اسپرم همسرم خییییییلی ضعیف ...

شماباتخمک اهدایی باردارنشدید امابعدش طبیعی باردارشدید؟؟

خدایابه امیدخودت🌺

دوستان یه سوالللللللل

برای تعیین جنسیت اسپرم مردومیگیرن باتخمک زن لقاح میدن بعد پسرهاروجدامیکنن یااینکه تواسپرم ایگرگ هاروجدامیکنن باتخمک لقاح میدن وفقط جنین پسر به وجود میاد؟

توروش دوم تخمک ها بیشتر کاربردی میشن🤪

خدایابه امیدخودت🌺
عزیزم از قبل ترش اطلاع ندارم از وقتیکه ازدواج کردیم همینجوری بود❤

مرسی خانومی، ممنونم از جوابتون😊❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دوستان یه سوالللللللل برای تعیین جنسیت اسپرم مردومیگیرن باتخمک زن لقاح میدن بعد پسرهاروجدامیکنن یاا ...

اول جنینارو تشکیل میدن بعد ی سلول از جنین جدا میکنن ببینن xx هست یا xy ینی همون دختر و پسر 

چون اسپرم بیجاره خودش ی سلوله فقط نمیشه ازش سلولی جدا کرد کلی هم ک ناز داره تلف میشه تا ببینن چیه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
من زمانیکه تخمک اهدایی گرفتم، خانمه 20 تا تخمک به من داد اما متأسفانه چون اسپرم همسرم خییییییلی ضعیف ...

مرضی جون خودتون خانمه رو دیدید ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خانم‌ها یه سوال من تخمک گذاریم زود اتفاق میفته یعنی روز ۸-۱۰ سیکلم اون موقع برای تخمک کشی چیکار با ...

منم سیکلام کوتاه ۲۶روزست وتحمک گذاریم زودهست بعدپری تخمک گذاریمه دکترسونوکردگفت سیکلت کوتاهه تخمکات کم هست

خدایابه امیدخودت🌺
اول جنینارو تشکیل میدن بعد ی سلول از جنین جدا میکنن ببینن xx هست یا xy ینی همون دختر و پسر  چو ...

وای پس اینطوری یه سری ازتخمک هامیرن برای جنس دیگه 

ممنون لطف کردید🙏🙏🙏

خدایابه امیدخودت🌺

دوستان عشقولیا من داروهامو شروع کردم پری بعدی هم داروهای تخمک کشی روشروع می کنم میشه بگید خودم وهمسرم چه چیزیایب خوبه یابده برای تغذیه

بستنی ودوغ وسردی بخوریم یانه؟من برای تعیین جنسیت میخوام

واینکه ازالان کمرمو روغن بزنم یانه 

واینکه عادت بدی که دارم دستشویی میرم پاهامو میشورم ایا این تاثیرمنفی روای وی افم داره؟

توروخداهرکسی میدونه یاتجربه داره جواب بده براش ۳تاصلوات میفرستم🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹

خدایابه امیدخودت🌺
شماباتخمک اهدایی باردارنشدید امابعدش طبیعی باردارشدید؟؟

بله عزیزم، برای من معجزه بود، چون واقعاً از لحاظ پزشکی باردار شدنم صفر درصد بود 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
مرضی جون خودتون خانمه رو دیدید ؟

عزيزم من نخواستم ببینمش، یه عکس برام فرستاد واسطه، ولی حتی درست نگاهش نکردم، شوهرمم همینطور، فقط بهش گفتم این مشخصات رو داشته باشه، مثلاً حتماً پوستش روشن باشه چون منو همسرم هر دو پوستمون روشن،گفتم ذات بدی نداشته باشه، من به این اعتقاد داشتم که تو رحم من بزرگ میشه و به من و باباش میکشه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزيزم من نخواستم ببینمش، یه عکس برام فرستاد واسطه، ولی حتی درست نگاهش نکردم، شوهرمم همینطور، فقط بهش ...

آره،به نظر منم آدم نبینه بهتره ،عزیزم شما ذخیرتون کم بود ؟کدوم دکتر بودید ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...