2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045865 بازدید | 684487 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دکتر من این لیست رو داده برای کیفیت تخمک که از یکی دو ماه قبل از شروع سیکل آی وی اف شروع کنم ...

ممنون عزیزم ب نظرت زیاده روی نمیشه؟؟یعنی هم اووبوست هم کیوتن هم ویتامینا🙁🙁

منم ی ماه فرصت دارم امیدوارم ب موقع تاثیرشو بزاره

بچه ها دکتر میگه شکمم آب آورده ولی هنوز احتیاج به بستری ندارم، خیلیم آب می خورم ولی دیر به دیر میرم دستشویی، حالم خیلی بده شکمم خیلی درد می کنه و گنده شده، یعنی آخرش نیاز میشه برم آبشو بکشم؟  رژیم هم رعایت می کنم ولی انگار نه انگار

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
تا حالا ندیدم کسی با یکی نتیجه بگیره

لیلا جون من تو همین تاپیک دیدم دوستی رو که یه جنین انتقال داد اما دوقلو باردار شد و به وقتش زایمان کرد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلامم خانوما.دکتر بهم امپول و شیاف پروژسترون داد اینا رو یخچال باید بزارم؟

سلام شیاف و باید بذاری یخچال آمپول و بعضی از دوستان میگن نذاری هم مشکلی نیست ولی من تو یخچال میزاشتم داروخانه بهم گفته بود...

مگه تفنگ گذاشتن رو پیشونیت که باید بیای اینجا و پیام ها رو بخونی؟؟؟؟؟؟ فکر نکنم اینجا برا کسی کارت د ...

مرضی جون آرامشت رو حفظ کن عزیزم. نی نی ناراحت میشه ها. همه دوستایی که اینجا جمعن ارزش و قدر این تاپیک رو میدونن که از سال ۹۴ تا الان فعاله. حالا این دوستمون یه دفعه وارد تاپیک شد و یه چی گفت‌. بی تفاوت باشیم یا خودش رو آداپته میکنه یا اگه ببینه به کارش نمیاد تاپیک رو ترک میکنه. بعضی هام فقط میخوان جو رو خراب کنن که واقعا تاپیک تعطیل شه. صبور باش مامان مرضی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم