2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045770 بازدید | 684483 پست
سلام دوستای خوب و مهربونم از تک تک تون ممنونم انشاالله همتون هر چی از خدا میخاین بهتون بده من ۱۷ تا ...

بله لیلا جون چرا که نه خیلیا با یه جنین مامان شدن فقط و فقط خدا باید بخواد انشاالله واسه شما خواسته اصلا بعش فکر نکن ربطی به تعداد نداره توکلت به خدا باشه انشاالله دوهفته دیگه خوشحالمون کنی 💓💓

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بچه ها توروخدا کسی میدونه دریغ نکنه جواب بده  روز سوم پریود النوا زدم روز نهم که دیروز بود ...

نه عزیزم دیر نیست منم النوا زدم 

شاید فولیکول ها کوچیک بوده من فکر کنم ۱۵سیکل پانکچر شدم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوداوکیلی ۱۰۰ تومن میدم تاپیکتو بذار توی حذف ها سرم گیج رفت بابا

مگه تفنگ گذاشتن رو پیشونیت که باید بیای اینجا و پیام ها رو بخونی؟؟؟؟؟؟ فکر نکنم اینجا برا کسی کارت دعوت فرستاده باشن، هر کس یه دغدغه و مشکلی داره، میاد مطرح میکنه، شاید تجربه های دیگران از دغدغه ش کم کنه، اگه الحمدلله مشکلی نداری تو این زمینه، نیا، یا علی 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام دوستای خوب و مهربونم از تک تک تون ممنونم انشاالله همتون هر چی از خدا میخاین بهتون بده من ۱۷ تا ...

بسلامتی عزیزم، ان شاء الله با دل خوش به مدت 9 ماه حملش کنی، عزیزم فقط باید اوس کریم بخواد، ان شاء الله رضای خداوند و رضایت شما یکی باشه گلم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام عزیزم.تبریک میگم برای وجود یه فرشته کوچولوی دیگه ای که خدابهتون هدیه داده.حس میکنم خیلی دلتون پ ...

سلام خانمي خيلي ممنونم عزيزم ، اينجوريها هم كه ميگي نيست عزيز دلم ، خدا ميدونه كه من هيچ زمان و هيچ لحظه اي نيست كه دعا در حق منتظرها به خصوص بچه هاي اين تاپيك و برادر خودم رو فراموش كنم ، ان شا الله كه همگي خيلي زود به خواسته دلتون يعني داشتن فرزنداني سالم و صالح هست برسيد .

خانوما لکه بینی دارم از عصر چیکار کنم تا فردا خواهش میکنم کمکم کنید خیلی نگرانم

عزیزم نگران نباش من تا سه ماهگی واسه دخترم لکه بینی داشتم دقیقا فردای جواب ازمایشم که مثبت شد لکه بینی شروع شد بیشتر استراحت کن واسه خیلیا پیش میادنگران نباش

چراموافق نیستید؟

عزيزم نظر شخصي خودم هست و دوست دارم جنسيت رو فقط خدا برام تعيين كنه وگرنه من الان واقعا دوست دارم يك دختر ديگه داشته باشم و ٨ تا جنين فريز شده هم دارم و ميتونستم برم براي تعيين جنسيت ولي هر چي باشه بچه ام راضي ام به رضاي خدا .

البته اصلا نميگم كساني كه اين كار رو ميكنند كارشون غلط هست چون شايد شرايط زندگيشون اينطوري ايجاب ميكنه .

مثلا يكي از همكارهاي من كه ٢ تا دختر داره و طبيعي باردار شده الان دنبال تعيين جنسيت پسر هست و ميگه خيلي از طرف خانواده همسرش داره بهش فشار وارد ميشه .

دختر خواهر شوهر خودم ٣ تا دختر مثل ماه داره و تازه هم خودش و هم همسرش پزشك هستند ولي خانواده همسرش خيلي خيلي سر اينكه پسر نداره دارن اذيتش ميكنند البته اون دنبال تعيين جنسيت هم نرفته .

به هر حال هر كس بايد شرايط خودش رو بسنجه . 

عزیزم بتام خیلی پایین لب مرزه 21/42شد بتام دکتر گفت دو روز دیگه تکرار کن ولی اصلا امید ندارم خیلی پا ...

عزيزم مهم ٢ برابر شدن بتات هست اينجا چند تا از دوستان بودند كه با بتاي پايين الان بچه هاشون به دنيا هم اومدند .

فدات عزیزم، آره به امید خدا منم 29م تاریخ سزارینم هست  منم دقیقاً به همین دلیل میگم صندلی بگیر ...

عزيزم بستگي داره بچه ات چطوري باشه ، دختر من خيلي قشنگ از همون ٦ ماهگي مينشست و غذاش رو ميخورد ولي پسرم يك قاشق ميخوره و ٦ دور ميزنه دوباره مياد ميخوره اگر صندلي غذا داشتم شايد راحت تر بودم ولي خوب من نگرفتم .

عزيزم مهم ٢ برابر شدن بتات هست اينجا چند تا از دوستان بودند كه با بتاي پايين الان بچه هاشون به دنيا ...

یعنی با این بتا به نطرت میشه امیدوار بود؟؟؟؟اخه از عصر هم افتادم به لکه بینی .

خدایی ۱٠٠تومن میدم بهت که فقط بگی چندبار تایپیک زدی و برات نگرفته که انقدر عقده ای شدی😁😁

پست قبلیتو گم کردم که روش پیام بدم.عزیزم خانم دکتر خیلی دکتر خوبی هستن و انشالله اینسری حتما نتیجه میگیری من واقعا اینسری رعایت نکردم البته دست خودم نبود خیلی بی تابی کردم واسه از دست دادن عزیزی.شاید اگه بیشتر رعایت میکروم الان تو استرس بتای پایین نبودم

یعنی با این بتا به نطرت میشه امیدوار بود؟؟؟؟اخه از عصر هم افتادم به لکه بینی .

عزيزم توكل به خدا اگر قسمتت باشه بچه ميمونه برات اينجا يك كاربري بود به نام لاله سرخ كه بتاش ٥٥ بود و الان پسرش نزديك يك سال و نيمه اش هست . 

يك نفر ديگه بود به نام نگين كه اون هم بتاش كم بود و تازه افت بتا هم داشت ولي بارداريش پيش رفت و تازه توي سونوي آنومالي گفته بودند بچه اش يك مشكلي هم داره ولي خدا خواست و بچه اش سالم به دنيا اومد .

ان شا الله كه به خواست خدا اگر صلاح هست بارداريتون به خوبي پيش بره .

پست قبلیتو گم کردم که روش پیام بدم.عزیزم خانم دکتر خیلی دکتر خوبی هستن و انشالله اینسری حتما نتیجه م ...

فداتشم حق داشتی که بیتابی کنی شاید هرکس دیگه ای هم بود همینکارو میکرد گلم انشاالله که دیگه هیچوقت همچنین اتفاقی براتون تکرار نشه🙏

یه سوال دارم.عزیزم جنین شناسش خوبه؟ بهت گفت کیفیتشون چطوره و خانم دکتر از طریق مانیتور مث هیسترو جنین هارو انتقال داد؟