2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست
خوداوکیلی ۱۰۰ تومن میدم تاپیکتو بذار توی حذف ها سرم گیج رفت بابا

مگه كسي چوب بالاي سرتون گذاشته بيان توي اين تاپيك ، فكر كنم هر كسي وارد تاپيكي ميشه كه به اطلاعاتش نياز داشته باشه يا موضوعات مورد علاقه اش باشه ، واقعا ما آدمها يك وقتهايي يك حرفهايي ميزنيم كه فكر ميكنم ذره اي بهش فكر نكرديم . ميتونستي هيچي نگي و فقط دعا كني براي همه منتظرها .

عزيزم توكل به خدا اگر قسمتت باشه بچه ميمونه برات اينجا يك كاربري بود به نام لاله سرخ كه بتاش ٥٥ بود ...

مرسی عزیزم واقعا امیدوارم کردی انشالله پنج شنبه بازم آز میدم و میام خوشحالیمو با شماها قسمت میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فداتشم حق داشتی که بیتابی کنی شاید هرکس دیگه ای هم بود همینکارو میکرد گلم انشاالله که دیگه هیچوقت هم ...

قربونت عزیزم.والا من خیلی سرچ کردم میگن تو اهواز بهترین جنین شناس دکتر حمادی هست من دو سری قبل یه بار تو امام 4 تا جنین تشکیل شد از 15 تا تخمک تو رویان هم 3 تا تشکیل شد از 15 تا تخمک ولی اینجا خداروشکز 8 تا جنین که همشون هم 4 روزه شدن تشکیل شد.ولی دکتز باسونو انتقال نمیده حتی ازش تو مطب پرسیدم با سونو انجام میدی گفت نه.

توکل به خدا، انشالله نتجیه میگیرید. اولین بار pgd میشوم. سرچ کردم متوجه شدم مربوط بررسی ناهنجاری جنی ...

اولین باره پی جی دی کردم بله باید میکرو بشی تا بتونی پی جی دی کنی من برای تعیین جنسیت کردم البته اسپرمای همسرم ضعیفه حتمن باید بلاست باشن

تو تعیین جنسیت شده از یه جنس اصلا نباشه؟؟  با یه جنین دوستان شده باردار بشن؟؟؟

از هردو جنس هست همیشه البته معمولا جنین دختر تعداش بیشتر از پسره...

بله من شنیدم طرف با یک یا دو جنین باردار شده

خواهرشوهر خودم کلا دوتا جنین داشت که انتقال داد و الان یه دختر داره...

سلام دوستای خوب و مهربونم از تک تک تون ممنونم انشاالله همتون هر چی از خدا میخاین بهتون بده من ۱۷ تا ...

سلام ایشالا باهمین یدونه میشی چون من اسفند دکترم میگفت انتقال دادم یه پسر وگرفته  بوده ...من اصلا داغون شدم خدااااایا دیگه هیچ امیدی ندارم واسه انتقال 😢😢😢