2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045781 بازدید | 684484 پست
قربونت عزیزم.والا من خیلی سرچ کردم میگن تو اهواز بهترین جنین شناس دکتر حمادی هست من دو سری قبل یه با ...

وای مث خودم منم اول رفتم تو امام برام انتقال دادن منفی شد امام دستگاهاش افتضاح.من ۲۲تا تخمک داشتم فقط ۶تاش جنین شد که از ۶تا ۳تاشو برام انتقال دادن منفی شد بعدشم که کرونا اومد گفتن انتقال نمیدیم.منم حالا میخوام توی آریا ادامه بدم پانکچر بشم ولی چرا با مانیتور انجام نمیدن؟؟؟خیلی نگران شدم

سلام شیاف و باید بذاری یخچال آمپول و بعضی از دوستان میگن نذاری هم مشکلی نیست ولی من تو یخچال میزاشتم ...

آهاان ممنون عزیزم.

بعد اینک شیاف واژینال هستش.ببخشیدا چطوری استفاده کتم ینی باید تا تهش بدم تو😶آبرو حیثیتم رفت تو این مدت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شکر خدا دو تا بیبی چک کذاشته مثبت شده 

جان جان مادر بعدی بیا وسط 😁😁😁مبارک باشه عزیزدلم من چقدر حس خوبی بهم دست میده وقتی میبینم بعد از این همه تلاش خدا کمکتون میکنه انشاالله قسمت من و همه عزیزان گروه بشه😍🌹♥

سلام بچه ها خوبید

ببخشید یه سوال دوره هام 24.25 روزه اس

روز 23 پری موقع خشک کردنم فقط یه لک دیدم اونم روی دستمال کاغذی.رنگش روشن بود ولی دیگه بعد از  اون هیچ لکی ندیدم الان روز 27 هستم ولی هنوز پریود نشدم.

فقط بگم شب قبلش نزدیکی داشتم که صبحش اون لک رو .الانم همش دل درد دارم و احساس پریودی.ترشح سفید هم دارم.میشه نظراتتون بگید

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
سلام بچه ها خوبید ببخشید یه سوال دوره هام 24.25 روزه اس روز 23 پری موقع خشک کردنم فقط یه لک دیدم ا ...

سلام دقیقا همین علایم و منم از یه هفته پیش تا دیروز داشتم بعلاوه سینه درد زیاد بالاخره دیشب با چند روز تاخیر پری اومد خلاص شدم...

بچه ها دکتر میگه شکمم آب آورده ولی هنوز احتیاج به بستری ندارم، خیلیم آب می خورم ولی دیر به دیر میرم ...

زیاد سفیده بخور من روزی ده تا هم خوردم 

دوغ شور زیاد 

قارچ کبابی شور زیاد 

کباب شور

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام دقیقا همین علایم و منم از یه هفته پیش تا دیروز داشتم بعلاوه سینه درد زیاد بالاخره دیشب با چند ر ...

ای بابا پ الکی دل خوش کردم.خدایااااا

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
ای بابا پ الکی دل خوش کردم.خدایااااا

همه که مثل هم نیستن خیلیا با همین علائم باردار بودن...متاسفانه علائم پری و حاملگی خیلی شبیهن،،،البته من هرگز فکر نکردم حاملم حتی یه درصد میدونستم پریِ

دوستان همه بعد انتقال باید هم شیاف بزارن هم هر روز آمپول پروژسترون بزنن؟ اخه من دیگه با س ن م سفت شد ...

عزیزم من فقط روزی دوتا شیاف داشتم و  یه روز که لکه بینی داشتم بعد از مثبت شدن آزمایشم دو تا آمپول پروژسترون همزمان زدم 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
دوستان همه بعد انتقال باید هم شیاف بزارن هم هر روز آمپول پروژسترون بزنن؟ اخه من دیگه با س ن م سفت شد ...

نه من هر روز شیاف دارم آمپولم هر ۳روز یکباره

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود