2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045839 بازدید | 684484 پست
عزیزم من سر اولی هم ایمنی بالا بود

لیلا‌جان‌بالا‌بودن‌ایمنی‌علایم‌هم‌داره

بعدازچندتاانتقال‌منفی‌فهمیدن‌ایمنی‌بدنت‌بالاس؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
مرسی عزیزم این فسقلی هم خابشو انداخته روز.شبا تا نزدیکای صبح چشماشو باز میکنه تا جایی که میتونه زل ...

ای جوونم.جیگرشو برم😚😄

عین پسرمن 10روز اول آروم آروم فقط بخور وبخواب بود.منم.میگفتم.این.چقد ساکت و ارومه چ بچه داری اسونه

بعد 10روز خود واقعیشو نشون داد😆

اونم روز میخابید شباهم.جغدبود😁

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان چند روز بعد انتقال بی بی بزنی مشخص میشه؟من الان۳روز انتقال دادم فقط پام درد میکنه که اونم نزد ...

من در  هر دو باز انتقالم که یکی منفی شدش و یکی مثبت هیچ علایمی نداشتم،  اولین انتقال منفیم بی بی نزدم پلی دومین انتقالم روز ۱۴ بی بی زدم که منفی بود و روز ۱۵ رفتم ازمایش مع مثبت بود،  لطفا اصلا خودتو درگیر علایم و بی بی نکن بیخیال درمان همه دردهاست

بچه ها کسی قرض کابرلین یا کابرگولین خورده تا حالا؟ من بعد از تخمک کشی دکتر برام نوشته ولی با خوردنش ...

من زیاد کابرگولین خوردم ولی این حالت هارو نداشتم بعد از هایپرشدن هم دکتر بهم داد.تهوع واستفراغ فکر کنم به خاطر هایپر شدنت باشه

خانوما لکه بینی دارم از عصر چیکار کنم تا فردا خواهش میکنم کمکم کنید خیلی نگرانم

امشب یه شیاف بیشتر بزار 

فردا زنگ بزن به دکترت 

آمپول آنوکسا داری ؟؟قرص آسپرین چی 

احتمالا این دو تا رو باید قطع کنی ولی حتما زنگ بزن به دکترت

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دوستانی که انوکسا داشتین موقع تزریق یه کم سوزش داره؟ یکم خون میاد بعدش؟ نود درجه بزنم بهتره؟ 

بله سوزش داره گاهی خون میاد گاهی نه،  برای من خیلی کبود میشد به دکترم گفتم گفت ۴۵ درجه بزن که اینکارو انجام دادم یکم کبودی ها کمتر شدش

سلام بیوپسی بیضه چجوریه؟بعدش چقدر باید استراحت کنه؟چه کارایی قبل وبعدش باید انجام داد؟

همسر من که قبلش کارخاصی انجام نداد فقط بعدش بهش گفتن چند روز کار سنگین انجام نده ولی سرکار میرفت.تا یه هفته هم رو بخیه هاش چسب ضدآب زده بودن .

من که واقعا از رویان راضی هستم شاید تو کارشون بعضی از پرسنل کم کاری کنن ولی تمام تلاش مجموعه رسیدن ب ...

عزیزم منم فکر میکردم جنین اهدایی فقط جنین زوج نابارور ولی مشاوره حقوقی مرکز گف ۲نوع داریم یکی جتین اهدایی از مرکز که همونی که زوح نابارور بعد بچه دار شدن جنینا رو اهدا میکنن.نوع دیگه که هزینش بیشتر اینه که  یه زوج که طبیعی باردار شدن  و نابارور نیستن به دلایلی که بیشتر اقتصادی(مثل اهدای تخمک) ای وی اف میکنن و جنینا رو به مرکز میفروشن یا از همون اول یه گیرنده پیدا میشه که همه هزینه ها رو پرداخت میکنه حدود ۲۲میلیون بعد هرچی جنین تشکیل شد برا گیرنده جنین.تو نوع دوم شباهت ظاهری گیرنده و دهنده جنین هم مدنظر مرکز.ببخشید طولانی شد

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
عزیزم منم فکر میکردم جنین اهدایی فقط جنین زوج نابارور ولی مشاوره حقوقی مرکز گف ۲نوع داریم یکی جتین ا ...

آره منم این رو شنیدم ،اینکه زوجی که مشکلی ندارن، به خاطر شرایط اقتصادی حاضر به انجام این پروسه و اهدای جنین میشن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
الهی دورت بگردم انشاله به بهترین شکل ممکن خدابهت یه نی نی نازبده 🌹🌹🌹

عزیزم مهربونم ممنون الهی برا همه روزای خوش بیاد

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی