2777
2789

دیشب با نامزدم رابطه داشتیم البته با کاندوم 

ک ایشون ارضا شدو کشید بیرون که دیدیم کاندوم از بالا پاره شده معدرت میخوام این چیزارو میگم چاره ای ندارم 

دارم از استرس میمیرم نمیخواسم قرص اورژانسی بخورم چون قیلا ک مصرف میکردم تو ماه دوبار پریود میشدم ومامانم شک کرده بود برا همین قرص ال دی خوردم چارتا 12ساعت بعدشم چارتا دگ خوردم باز امشب از ترسم ستا دیگ خوردم اصلا نمیدونیم اب وارد واژن شده یانه بنظرتون دگ امکان بارداری ندارم با ال دی ک مصرف کردم ؟ خیلی میترسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بدبخت اسپرمو کشتی دیگه نترس

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

اگه شانس منه ک یهو میبینی حاملم

نه بابا نترس...ولی خب اگر نامزدید که ازدواج کنید بره دیگه که استرس نکشی..نامزدی برای شناخته شما که والا رابطه هم دارید...اگرم شرایطش و ندارید عقد کنید چندسال دیگه برید سر خونه زندگیتون بقیه هم حرفی زدم میگید شوهرم بوده دوست داشتم ولی اینطوری چه تو مذاهن عمومی چه کلا خوب نیست

[QUOTE=362007270]خداییش نمیگم کار بدی کردی چون شما در اصل  زن و شوهرید و باید تمکین کنیدولی زمان ما عقد بودیم ول ...[/QUOTE

چندسال باهم دوست بودیم دگ طاقتمون تموم شده بود ک گند زدیم 😂