2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
اره یبار میکرو کردیم ۱۰جنین .یه نی سه روزه انتقال دادم نشد بقیه رو هم جنین شناس گفت بلاست انتقال بدی ...

۱۰ تا جنین که خیلی خوبه،ای کاش بلاست نمیکردید 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت چرا  به زنان سوال منم بود  دکترم گفت بچه های ای پی اف قوی تر سالم ترن چون بهترین ...

ببخشید میشه بگی چرا تو پی جی دی این همه از جنینات از بین رفتن ؟مشکلش چی بوده فقط به خاطره pgdبوده؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
نه اصفهانم.خودمم اصرار داشتم برا میکرو مجدد‌ولی دکتر جنین شناس میگه با این اسپرم بهتره وقتتو تلف نکن ...

به نظرم دکتر نصر بی هوا چیزی نمیگه بهش اعتماد کن خیلی با سواده

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اره یبار میکرو کردیم ۱۰جنین .یه نی سه روزه انتقال دادم نشد بقیه رو هم جنین شناس گفت بلاست انتقال بدی ...

میشه بدونم وضعیت همسرتون چجوری هست؟ چرا فقط یکی انتقال دادید؟ گرید جنینا چطور بود؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دکترم واسم ۱۸ هفته نوشته بود من ۱۹ هفته رفتم ❤

مرسی گلم💙

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم مگه سلفری به انسداد کلیه ربط داره؟

نمیدونم ولی موقع من تو آنومالی گفتن خون وجود داره یه اسم دیگه ام داشت که من یادم نیست که دکتر پیری گفت باید سلفری بدی منم دادم و جوابش خوب بود حالا کلیه رو‌نمیدونم دکترت چی گفت ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
الهی فدای دل مهربون امام رضا رو قسم میدم به جوادش که بزودی زود خدا بهت دو تا نی نی صحیح و سالم بده

لیلا جون خوابت نمیبره به خاطر صبح ؟

منم همش نگرانم مثبت کاذب بوده باشه اخه امپول انوکسا میزنم

الهی فدات شم دستت درد نکنه آمپول آنوکسا که مثبت کاذب نشون نمیده عزیزم لذت ببر مامان شدی انشاالله بارداری راحتی داشته باشی

سارایی واسه دعات که یه نی نی مهربون برام ارزو کردی کلی اشکام ریختن...الهی همه منتظرا مامان شن منم بش ...

فدای اشکات گلم..ان شاء الله زودی دلتون شاد میشه..

فکرکنم تو پروسه انتقالی...منم تجربه مو بگم شاید به دردت خورد..

عزیزم بعد از انتقال اصلا استرس نداشته باش.کلا بزن به بیخیالی و عادی زندگیتو کن..حساس و وسواس نشو رو کارات. از لحاظ تغذیه غذاهایی بخور که یبوست و نفخ نمیاره واست. من بیشتر جوجه کباب خوردم ناهار و شام.ماکارونی و سوپ جو هم زیاد داشتم تو وعده هام.اگه تونستی و دوست داشتی با روغن زیتون درست کن غذاهاتو.صبحانه هم سمنو و مربای به خوردم بیشتر ...ببخشید من  توالت فرنگی هم استفاده نکردم بعد انتقال.چون میدونستم بدتر یبوست میگیرم و راحت نیستم...فقط سعی کن سنگین بلند نکنی و جارو برقی نکشی .هرچند من اینکارا رو میکردم ولی تو نکن . چند روز اول هم حموم با اب گرم و بخار زیاد ممنوع.هرشب قبل خواب  دستتو بزار رو شکمت و واسه نی نی ها قرآن بخون.داروها و امپولاتم حتما حتما سروقت مصرف کن.ان شاء الله که مثبت میشی ..توکل به خدا❤ منتظر خبرای خوبتم 👼🏻👼🏻

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ساراجون خداروشکر حالت بهترشده عزیزم مهراد کوچولو چطوره؟

مرسی عزیزم

این فسقلی هم خابشو انداخته روز.شبا تا نزدیکای صبح چشماشو باز میکنه تا جایی که میتونه زل میزنه بهم .زیادی ازش تعریف کردم که آرومه ؛ عروس تعریفی گوزو از آب درومد 😂😂 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚