2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
اره عزیزم برای تعیین جنسیت.دکتر عارفی تو بهمن انتقال میده احتمالا با دارو و سونو ۲۲ تا ۲۵ بشه

به سلامتی انشاله

پس دکترمون یکیه باهم درارتباط باشیم من تواسامی یکم گیج میزنم شاید اسمتویادم بره🙁

خدایابه امیدخودت🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما من ۵ ماه پیش پانکچر شدم و از ۵ تا تخمک دوتا جنین تشکیل شد یکیش بلاست شد و اون یکی ذوب شد.حالا میخوام ماهه اینده مجدد برم تو سیکل و جنین فریز کنم ک یهو باهم انتقال بدم .دکتر جنین شناسی گفت ک تخمکات کیفیت نداشتن زیاد حالا ب نظرتون تو این ی ماه اووبوست بخورم یا فریتل اید

درست فکر کردی گلم تخمک دارم ولی کیفیت اسپرما خوب نیستن تو مراکز هم اسپرم اهدایی نداریم اگر هم داشتیم ...

الهی دورت بگردم انشاله به بهترین شکل ممکن خدابهت یه نی نی نازبده 🌹🌹🌹

خدایابه امیدخودت🌺
ببخشید عزیزم .امروز روز 15 انتقالمه روز دوازده بی بی زدم منفی بود امروز که زدم هاله انداخت الانم که ...

فداتشم درکت میکنم خیلی حس بدی به آدم دست میده ولی از من به تو یه نصیحت خواهرانه توی این دو روز که باید صبر کنی هیچ کاری نکن داروهاتم سر وقت مصرف کن استراحت مطلق داشته باش تا انشاالله جواب مثبت بگیری. عزیزم منم بیمار دکتر سالمی هستم قراره این ماه برم تو سیکل آی وی اف تورو که دیدم برات با این همه شرایط سختت گرفته دلم روشن شد دلمو قرص کردی خدا حاجتتو بده گلم😔😔🖤تسلیت میگم برای شوهر خواهرتون🖤خدا لعنت کنه کرونارو

منم یکم تو پام می زد ایشالا خوش خبری

خانمی تو تازه شروع پا دردهاته 😁😁من بچه خواهرم پسر بود شب تا صبح شوهرش پاهاشو با پماد ماساژ میداد فایده نداشت دیگه ناله میکرد از درد. بچه پسر همش لگن درد و پا درده. وای چقدر خوبه من هنوز تا حالا یه بارم مادر نشدم این دردهارو داشته باشم یکم ناز کنم وقتی خواهرم میگفت فقط نگاش میکردم لذت میبردم. چه خوبه خدایااااا 😍😁😁😁قسمت همه منتظران این گروه بکن به حق امام رئوف

خانمی تو تازه شروع پا دردهاته 😁😁من بچه خواهرم پسر بود شب تا صبح شوهرش پاهاشو با پماد ماساژ میداد ف ...

ای جونمممم مطمئن باش بزودی مامان میشی شک نکن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مامان ماهک جون میگم این امپول و قرص هایی که میخوریم باعث میشه پریود نشم؟ تو انتقال؟

پروژسترون باعث میشه گه نشی ایشالا باردار باشی محکم می کنه جای نی نی رو

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود