2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
یعنی بادوبارای وی اف باردارنشدین بعدش طبیعی باردارشدین؟ من استرس کارخونه روندارم چون همسرم انجام می ...

نه با آی وی اف باردار نشدم 

دست انداز هیییییییچ مشکلی نداره، اگه اینجوره از تو تخت تکون نباید بخوریم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
من که واقعا از رویان راضی هستم شاید تو کارشون بعضی از پرسنل کم کاری کنن ولی تمام تلاش مجموعه رسیدن ب ...

الهی آمین 🙏👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم فکر میکردم جنین اهدایی فقط جنین زوج نابارور ولی مشاوره حقوقی مرکز گف ۲نوع داریم یکی جتین ا ...

نوع دوم جنین اهدایی از پدرو مادر جنین، کلی آزمایش(ایدز،هپاتیت،...) و تست اعتیاد و همه آزمایشات  لازم گرفته میشه و گروه خونی دهنده و گیرنده جنین مثل هم؛ برای همین از سلامت جنین مطمئنن .در کل کیفیت جنین دقیقتر بررسی میکنن

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
سلام عزیزم.قربونت خوبیم خداروشکر خودت چطوری چیزی نمونده ها😍 ببین من نگرفتم چون ما داخل سفره غذا م ...

فدات عزیزم، آره به امید خدا منم 29م تاریخ سزارینم هست 

منم دقیقاً به همین دلیل میگم صندلی بگیرم، از اولش عادت کنه، و اینکه به قول شما، ریخت و پاش و شیطنت هم نمیکنه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
بله سوزش داره گاهی خون میاد گاهی نه،  برای من خیلی کبود میشد به دکترم گفتم گفت ۴۵ درجه بزن که ا ...

مرسی که جواب دادی لیانای عزیز .من بعد انتقال عذرمیخوام خارش پیدا کردم .اینو کجای دلم بزارم  

مرسی که جواب دادی لیانای عزیز .من بعد انتقال عذرمیخوام خارش پیدا کردم .اینو کجای دلم بزارم   &n ...

ای وااای کلا گیج شدم .به بزرگی خودت ببخش تیاراتیام .وممنون که راهنمایی کردین 

بچه ها کسی قرض کابرلین یا کابرگولین خورده تا حالا؟ من بعد از تخمک کشی دکتر برام نوشته ولی با خوردنش ...

عزیزم، به منم دقیقا بعد از پانکچر به خاطر هایپر شدن دکترم تجویز کرد، ولی مشکلی نداشتم، فک کنم 7 تا قرص بودش

نمیدونم چرایه لحظه استرس گرفتم گفتم نکنه اونجاجنین وتخمک و...بوده گناه دارن

نه اونجا من رفتم چند طبقس دندون پزشکی دتره آزمایشگاهه خیلی گناه دارن😔😔

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نمیدونم چرایه لحظه استرس گرفتم گفتم نکنه اونجاجنین وتخمک و...بوده گناه دارن

دقیقا منم همین فکر رو کردم 😐

بار هم اون بنده خداها که فوت شدن و آسیب دیدن 😔گناه دارن

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
من احتمالا بزارم واسه مرداد یا شهریور  من اصفهانم مرکز مشتاق

به سلامتی گلم 😍😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خوداوکیلی ۱۰۰ تومن میدم تاپیکتو بذار توی حذف ها سرم گیج رفت بابا

🤔🤔

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷