2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
دوستان خوشگلم یه سوال  میگن ذخیره تخمدان تموم میشه یعنی چی؟ ببینید الان من برم ای وی اف خدای ...

😁😁نه گلم هر خانم کلی تخمک داره حتی خدایی نکرده ۳بارم آی وی اف کنی تاثیر چندانی توی تعدادش نداره.همه هم ذخیره تخمدانشون که کم نیست. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خوبه تعدادش💐

در نهایت تعداد جنینه که مهمه مثلا لیلاجون ۱۷ تا تخمک داشت که ۱۱تا جنین شد ولی من ۲۱ تخمک داشتم ۱۳ تا جنین شد که یکی بدرد فریز شدن نمیخورد ،شد۱۲ تا...میخوام بگم تعداد جنینامون  خیلی تفاوتی نداره باهم فقط تعداد تخمکمون متفاوته

در نهایت تعداد جنینه که مهمه مثلا لیلاجون ۱۷ تا تخمک داشت که ۱۱تا جنین شد ولی من ۲۱ تخمک داشتم ۱۳ تا ...

تو تعیین جنسیت شده از یه جنس اصلا نباشه؟؟ 

با یه جنین دوستان شده باردار بشن؟؟؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

بچه ها کسی قرض کابرلین یا کابرگولین خورده تا حالا؟ من بعد از تخمک کشی دکتر برام نوشته ولی با خوردنش تهوع و استفراغ و سرگیجه می گیرم، شماها هم اینطوری بودین؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
  خانوما لکه بینی دارم از عصر چیکار کنم تا فردا خواهش میکنم کمکم کنید خیلی نگرانم

استراحت کن گلم،پله بالا و پایین نرو، کار سنگین نکن، به دکترت زنگ بزن شاید شیافتو بیشتر کنه

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
دوستان خوشگلم یه سوال  میگن ذخیره تخمدان تموم میشه یعنی چی؟ ببینید الان من برم ای وی اف خدای ...

سلام،  اول یه آزمایش ذخیره تخمدان ازتون میگیرن،  بعدشم اگه ذخیرتون نرمال باشه اینطوری نیست که با پانکچر ذخیرتون تموم بشه خیلی از دوستان اینجا حتی با ذخیره پایین هم چند بار پانکچر شدن مگر اینکه دیگه ذخیرتون بحرانی باشه، من خودم دوبار پانکچر شدم

چ خوبه ک امید میدن و میزارن شماهم چندبار تلاش کنید. واقعا کارشون پسندیدست. مرکز اصفهان بیشتر فکر بال ...

من که واقعا از رویان راضی هستم شاید تو کارشون بعضی از پرسنل کم کاری کنن ولی تمام تلاش مجموعه رسیدن به نتیجه هست.به خاطر همین دلیلی که شماگفتید ماهم با جنین اهدایی مخالف هستیم جنین اهدایی جنین زوج هایی هست که مشکل ناباروری داشتن وتومرکز پرونده دارن وبعد از داشتن فرزند تصمیم به اهدا میگیرن .ان شاالله خدا به هممون فرزندانی سالم بده.

سلام عزیزم خوبی؟ پسر گلت خوبه؟ نفسی میگم تو اطلاعاتی در مورد صندلی غذا داری؟ بنظرت کاربردی؟ 

سلام عزیزم.قربونت خوبیم خداروشکر

خودت چطوری چیزی نمونده ها😍

ببین من نگرفتم چون ما داخل سفره غذا میخوریم بهم گفتن براکسایی ک میز ناهارخوری غذامیخورن لازمه ک بچه بتونه کنارشون بشینه ولی الان ک ب پسرم.غذامیدم.چون خیلی شیطونه اصلا روزمین نمیتونم بهش غذابدم چون مدام درحال حرکته براهمین میذارمش توکالسکه غذامیدم ک تقریبا کار همون صندلی هست دیگه..

ولی بنظرم صندلی غذا هم چیزخوبیه.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها کسی قرض کابرلین یا کابرگولین خورده تا حالا؟ من بعد از تخمک کشی دکتر برام نوشته ولی با خوردنش ...

من خوردم عزیزم منتها چون هایپر شده بودم خودم تهوع و سرگیجه داشتم دیگه نمیدونم بخاطر عوارض هایپری بود یا داروها

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بچه ها کسی قرض کابرلین یا کابرگولین خورده تا حالا؟ من بعد از تخمک کشی دکتر برام نوشته ولی با خوردنش ...

اره عزیزم فک کنم این قرصا برا اینکه پرولاکتینت بالا نره بعد پانکچر میدن‌.منم میخوردم اره حالت تهوع داشتم ولی نمیدونم بخاطر هایپر شدنم بود یا این قرص

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
  خانوما لکه بینی دارم از عصر چیکار کنم تا فردا خواهش میکنم کمکم کنید خیلی نگرانم

اصلا نگران نباش برای جوجت خوب نیست اینجا خیلیا حتی خونریزی داشتن مشکلی هم برای نی نیشون پیش نیومده خداروشکر

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...