2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684462 پست
من نزدیک پریودیم پاهام درد میگیره الان میترسم میگم نکنه دفع شده که پا دردمم شروع شده

انشالله که باردار شدی عزیزم ..منم به خاطر داروهای پانکچر دو ماه اول بارداریم کیست داشتم و بعضی وقتا علائم پریودی میومد سراغم نگران نباش ❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونوقت کم کردنش برااون یکیا خطرنداره؟

به هر حال هر کاری یه مقدار ریسک داره ولی اینا چون توی کیسه‌های جدا خواهند بود فکر کنم ریسکش کمتر باشه.

بله، یه پسر.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

دوستان خوشگلم یه سوال 

میگن ذخیره تخمدان تموم میشه یعنی چی؟

ببینید الان من برم ای وی اف خدای نکرده نشده من دیگه فولیکول ندارم که بعدابخوام طبیعی اقدام کنم ؟تامام میشود😳🙄؟

خدایابه امیدخودت🌺
به هر حال هر کاری یه مقدار ریسک داره ولی اینا چون توی کیسه‌های جدا خواهند بود فکر کنم ریسکش کمتر باش ...

الهی قربون اون پسرکه ازدوتاداداشاش زرنگ تربوده وچسبیده به مامانش.خدابرات نگهش داره🌹🌹🌹🌹😘😘😘

خدایابه امیدخودت🌺
عزیزم لیلا جون بیمارستان ابان میره.چون تو پی جی دی یه سلول از جنین برمیدارن جنینایی باقی میمونن که ک ...

پس انشالله میگیره 😍

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
دوستان خوشگلم یه سوال  میگن ذخیره تخمدان تموم میشه یعنی چی؟ ببینید الان من برم ای وی اف خدای ...

هر دختری با کل تخمکهایی که توی عمرش داره به دنیا میاد. ولی با یک بار آی‌وی‌اف هم تموم نمیشه.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام خانوما من ۵ ماه پیش پانکچر شدم و از ۵ تا تخمک دوتا جنین تشکیل شد یکیش بلاست شد و اون یکی ذوب شد ...

سلام عزیزم اوابوست و اگه بتونی گیر بیاری فوق العاده خوبه...من دی ماه دربه در کل تهران و گشتم نبود مجبور شدم فرتیل اید بخرم ولی اگه اوابوست بود حتما همونو میگرفتم...پودر اینوفولیک و کیوتن هم خیلی خوبن همراه اوابوست بخور و همینطور ویتامین دی و سی...امیدوارم موفق باشی

شرایط ماهم مثل شماست بااین تفاوت که من تاحالا۴بار میکرو کردم ولی نتیجه نداشته.من رویان میرم تو مرکز ...

چ خوبه ک امید میدن و میزارن شماهم چندبار تلاش کنید. واقعا کارشون پسندیدست. مرکز اصفهان بیشتر فکر بالا بردن آمار خودش هست و با اولین میکرو ناموفق میگن جنین اهدایی بگیر.. جنین هایی ک اهدا میشه جنینهای زوجهایی ک مادر سقط داشته و رحم اجاره کرده. خب ژنتیک جنین ک تغییر نمیکنه تمام مشکلات ناباروری از مادر ب این جنین اهدایی انتقال داده شده!!!!

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻