2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست

دوستان چند روز بعد انتقال بی بی بزنی مشخص میشه؟من الان۳روز انتقال دادم فقط پام درد میکنه که اونم نزدیکای پریودی این درد دارم وگرنه دیگع هیچ علائمی ندارم ممکنه نگرفته باشه؟بعد انتقال چه علائمی دارین؟

بچه ها تیتر بتام 21/42 شدخیلی کمه لب مرزم گفت دو روز دیگه تکرار کنم ولی فکر نکنم دیگه بالا بره کسی ا ...

نا امید نباش 

اولا جنین هات ۴روزه بودن 

دوما گاهی بتا دیر بالا میره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها تیتر بتام 21/42 شدخیلی کمه لب مرزم گفت دو روز دیگه تکرار کنم ولی فکر نکنم دیگه بالا بره کسی ا ...

باید 48 ساعت بعد دو برابر بشه 

حالا شیافتو بزار کاش داروهاتو قطع نکرده بودی 

به دکترت زنگ بزن

دوستم بتاش 50 بود و باردار بود و به دنیا اومد نی نیش

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دوستان چند روز بعد انتقال بی بی بزنی مشخص میشه؟من الان۳روز انتقال دادم فقط پام درد میکنه که اونم نزد ...

بی بی چک جیزه 

بزار روز 14 آزمایش بده

بعد از انتقال علایمی دارین؟

من که هنوز انتقال ندادم 

ولی بعضی از بچه ها هیچ علائمی ندارن 

بعضی ها هم علائم دارن 

به علامت نیست بارداری ها فرق داره

خدابراتون نگهش داره.به نظرتون تعیین جنسیتم انجام میدن؟

براي بچه اول خيلي از مراكز انجام نميدن ولي شايد بعضي از دكترها انجام بدهند بايد بپرسيد . ولي من خودم به شخصه اصلا موافق تعيين جنسيت نيستم باز هم هر كس بايد شرايط زندگي خودش رو بسنجه .

چرا مصرف کرد ولی....چندماه هم تحت نظر طب سنتی بودیم ولی بی فایده بود.بنظرم با این روحیه  که شوه ...

عزیزم همسر منم پنج سال پیش طب سنتی رفت ولی متاسفانه مورفولوژیش از ۲ رسید به یک ولی تعدادش خیلی خوب پیشرفت کرد فک کنم طب سنتی واسه هرکسی جواب نمیده بستگی به طبع  بدن و .. داره پارسال که میخواستیم  بیرون از رویان آی یو آی کنم رفتم پیش دکتر بهنازعطار شاکری ودیدیم یکدفعه مورفولوژیش از یک شده صفر دیگه قید میکرو و همه چیو زدیم و دکترم گفت دیگه میکرو هم جواب نمیده ..به همسرم دارو پنتوکسی فیلین و ال کارنیتین وویتامین سی وای داد و گفت سه ماه مصرف کنه اگه دوباره یک شد بیاد تا سریع  براتون میکرو کنم  که بعد از سه ماه یک شد و سریع اومدیم رویان و میکرو کردیم   عزیزم گفتم تجربه مو بگم شایدمفید باشه و انشالله که واسه شما هم جواب بده و بتونین نتیجه بگیرین❤❤❤ 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
دوستان چند روز بعد انتقال بی بی بزنی مشخص میشه؟من الان۳روز انتقال دادم فقط پام درد میکنه که اونم نزد ...

عزیزم من هیچ علامتی نداشتم فقط یک هفته بعد از انتقال یکی دوبار جلو چشام سیاهی رفت ..به امید خدا نی نیات چسبیدن به مامانشون استرس نداشته باش و دنبال علامت  هم نباش اگه شاغل نیستی کتاب و رمان بخون فکرتو از همه چیز آزاد میکنه آرامش می ده🤲🤲❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
دکترم اولیاپناه.اورولوژ هم همایون عباسی.البته نظر اخر رو دکتر نصر جنین شناس مرکز داد.

ممنون عزیزم. وضعیت منم مثل شماست نباید ناامید باشیم. با شرایط مشابه ما، با جنین خودشون باردار شدن.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم من هیچ علامتی نداشتم فقط یک هفته بعد از انتقال یکی دوبار جلو چشام سیاهی رفت ..به امید خدا نی ن ...

من نزدیک پریودیم پاهام درد میگیره الان میترسم میگم نکنه دفع شده که پا دردمم شروع شده

لقاح دير انجام شده گلم پس فردا برو آزمايش فردا نرو 

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...