2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045223 بازدید | 684438 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای خوب و مهربونم از تک تک تون ممنونم انشاالله همتون هر چی از خدا میخاین بهتون بده من ۱۷ تا ...

کدوم مرکز بودی عزیزم؟ چرا این همه جنین از بین میره؟ همین یه دونه حتما میگیره 😍

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
میشه بدونم دکتر خودت و اورولوژ همسرت کی بود؟

دکترم اولیاپناه.اورولوژ هم همایون عباسی.البته نظر اخر رو دکتر نصر جنین شناس مرکز داد.

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی

خانما بیاین نظر بدین من قصد دارم یه کم به زیبایی دندونهام برسم و یه طرح لبخند بزنم به نظرتون بزارم بعد از بارداری یا قبل انتقال برم انجام بدم؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
خانما بیاین نظر بدین من قصد دارم یه کم به زیبایی دندونهام برسم و یه طرح لبخند بزنم به نظرتون بزارم ب ...

مبارکه. من جات بودم قبل انتقال میرفتم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مگه خودت تخمک نداری؟من فکرکردم فقط مشکل اسپرمه جنین اهدایی چطوریه؟

درست فکر کردی گلم تخمک دارم ولی کیفیت اسپرما خوب نیستن تو مراکز هم اسپرم اهدایی نداریم اگر هم داشتیم اینکارد نمیکردم.برا همین باید جنین اهدایی بگیریم

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
تو مرکز ناباروری آز دادین؟

اره عزیزم تانل ،شستشوی اسپرم،هزار تا ازمایش دیگه فقط تو مرکز مشتاق اصفهان دادیم

کدوم مرکز بودی عزیزم؟ چرا این همه جنین از بین میره؟ همین یه دونه حتما میگیره 😍

عزیزم لیلا جون بیمارستان ابان میره.چون تو پی جی دی یه سلول از جنین برمیدارن جنینایی باقی میمونن که کیفیتشون خیلی خوب باشه

اره عزیزم تانل ،شستشوی اسپرم،هزار تا ازمایش دیگه فقط تو مرکز مشتاق اصفهان دادیم

الان دکتر نصر که گفتی همون دکتر رضا نصر هست مرکز مام؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم وقتی مورفو از یک شدصفر بعدش همسرت دارومصرف نکرد واسه بهبودش؟

چرا مصرف کرد ولی....چندماه هم تحت نظر طب سنتی بودیم ولی بی فایده بود.بنظرم با این روحیه  که شوهرم داره هرچیزی هم مفید باشه با انرژی منفی که میده تاثیرنمیزاره

بله مشکل اصلی اسپرم هست ولی گفت اسپرم اهدایی ازلحاظ شرعی مشکل داره وتومرکز نیست ومجبوریم بایه تخمک خ ...

درست مثل ما ،منم میترسم برم رویان و همین مراحل برام تکرار بشه و آخرش بگن اهدایی،تازه ما با تهران ۱۰ ساعت فاصله داریم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...