2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
اخه شرایطش رو ندارم بمونم تو هتل شام و ناهار چی؟ امپول پروژسترون چی؟ کی بزنه برام؟

من چون ازخانوادم کسی نمیدونه خودمو شوهرمم بلد نیستیم امپول بزنیم میگم تزریقاتی بیاد چون هرروز صبح امپول دارم شب شیاف ...دیروز رفته بودم درمانگاه گفتن امپول روغنیه باید عمیق تزریق بشه اگه خودمون بخوایم تزریق کنیم موقع تزریق جاش ابسه میکنه ودرد میگیره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من فقط یک سونو ۸ هفته رفتم ساک و قلب و همه چی دیده شد و دیگه نرفتم تا غربالگری اول ولی به امید ...

مرسی نه ۱۴ خرداد صبح شدم که روز اول دکتر گفت حساب کن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خدا خودش کمکمون کنه،هزینه ها خیلی رفته بالا،من دوسال پیش گونال و سینال استفاده کردم ،شد ۱۵۰۰ تازه من ...

اره خیلی گرون شده واقعا خداکنه همگی نتیجه بگیریم ونیازی نداشته باشیم ...اره عزیزم من هردفعه میرم داروخونه وایمیسم میگن داروهات باید تایید بشه ولی خب میگم تامین اجتماعیه کارگریه تکمیلی نیستش  خیلی کم بیمه میده 

آره به نظر منم خیلی کم شده براتون،من خودم با ذخیره یک هفت تا تخمک داشتم،شاید بدنتون به داروها جواب ن ...

اره دکتر گفت بجای تخمدان رحمم به دارو جواب داده ورحمم ضخامتت ۲۱ شده بود کورتاژم کردن ...از ۸تا ۵تاجنین شد ...تازه قراره این ۵تا هم پی جی دی بشن فقط از خدا میخوام حداقل دویا سه تاش سالم بمونن چون واقعا افسرده میشم اگه بعد ازپی جی دی هیچی نمونه 

مرسی نه ۱۴ خرداد صبح شدم که روز اول دکتر گفت حساب کن

با این حساب  اگه ۱۴ خرداداولین روز آخرین پریودت بوده   پس ۲۵ تیر به امید خدا شش هفته ت پر میشه 🤲❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

سلام خانمها من هم ای وی افی هستم و مشگلمم تو امضام هست.... ۳روز از موعدم رد شد و لکه زیادی داشتم قهویی بود بعد قطع شد گفتم پریودیم چه کم بود دیروز رفتم سونو گرافی گفت فولیکول ۱۸ داری سمت راست اندومترتم رو ۸ونیمه پریودام نامنظمه..آیا همچین چیزی وجود داره؟!!

که موعد پریودی تخمک بالغ داشته باشی..

دکترم میگفت انشالله خیره😢 احتمال بارداری داری و اچ سی جی برام نوشت ...گیج شدم کیت تخمک گذاریمم هاله پررنگ انداخته...یکی هست راهنماییم کنه💖💖💖💖

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
عزیزم این اواخر تنبلی خفیف گرفته بودم و بدنم به داروها سخت جواب میداد .... فک کنم ۱۲ تا بود همش

آخه خیلی عجیبه گلم ،با ۱۲ تا آنترال فکر کنم تعداد تخمک هاتون باید بیشتر میشد،نمیدونم چرا حس میکنم آمپول ها دیگه کیفیت ندارن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اره دکتر گفت بجای تخمدان رحمم به دارو جواب داده ورحمم ضخامتت ۲۱ شده بود کورتاژم کردن ...از ۸تا ۵تاجن ...

نگران نباش عزیزم،انشالله که مشکلی پیش نمیاد و با اولین انتقال مامانی ،اصلا به خودت استرس وارد نکن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

کسایی که میگین مثلا ۱۰ تا جنین داشتین یا ۲۰ اما انتقال دادین منفی شده بقیه جنین ها رو مگه فریز نکردین؟ چرا اکثرا باز تخمک کشی کردین ؟؟؟؟؟؟؟؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
کسایی که میگین مثلا ۱۰ تا جنین داشتین یا ۲۰ اما انتقال دادین منفی شده بقیه جنین ها رو مگه فریز نکردی ...

انقدر انتقال دادن که جنیناشون تموم شده باز مجبور به تخمک کشی شدن

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
اره دکتر گفت بجای تخمدان رحمم به دارو جواب داده ورحمم ضخامتت ۲۱ شده بود کورتاژم کردن ...از ۸تا ۵تاجن ...

نگران نباش انشاالله گوگولیات انقدر قوی هستن که از پی جی دی در میان مهم کیفیته 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی