2777
2789
عنوان

شوهرم جواب داداشش رو نمیده

278 بازدید | 21 پست

برادرش بامازندگی میکنه مثلا میگه چه عروسی هم مادرم گرفته یا اون موقع مانتو برام گرفته بود میگفت چرا مانتو گرون گرفتی ارزون بگیر شانزده سالشه اما چون بچه شهرستانه زیاد میفهمه حوصله شو دیگه ندارم ظهر ها از سرکار میاد پیش خواهر شه شبا پیش ما 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید شوهرم جوابشو بده مثلا موقعی که گفت چه عروسی گرفته مادرم منم گفتم‌من چه جوریم خندید بعد شوهر مو گفتم جوابشو بده میگه خودت شش متر زبون داری بگو زنت تو چجوری میشه

کی برات مانتو گرفته ؟ کی بهت میگه گرونه؟ کی میگه عجب عروسی؟ شوهرت کجا جوابشو نداده؟ خودت فهمیدی؟

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🪽🤍خدایا بودنتو شکر🦋
کی برات مانتو گرفته ؟ کی بهت میگه گرونه؟ کی میگه عجب عروسی؟ شوهرت کجا جوابشو نداده؟ خودت فهمیدی؟

شوهرش مانتو خریده برادر شوهر ۱۶ سالش گفته گرونه

برادرشوهر  گفته عجب عروسی همونو۱۶ ساله 

شوهرش هم هیچ واکنشی نداده