2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
عزیزدلم ماهم بیممون مث شماس😭چقدر شد هر آمپول گونال؟بادفترچه

من سیکلمو شروع کردم گفتن گونال ندارن به نظرتون سینالم خوبه خیلی نگران شدم خدا کنه تخمکای خوبی داشته باشم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سیکلمو شروع کردم گفتن گونال ندارن به نظرتون سینالم خوبه خیلی نگران شدم خدا کنه تخمکای خوبی داشته ...

اخه الان سه روزه میزنم اصلا هیچ احساسی ندارم نه درد تخمدانی هیچی

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
خواهرای گلم من فردا میرم دردونه هامو انتقال بدم .خواهشا با دل های پاکتون برام دعا کنید .واقعا به دعا ...

عزیزم‌‌برات‌آیت‌الکرسی‌خوندم

انشالله‌مامان‌میشی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزدلم ماهم بیممون مث شماس😭چقدر شد هر آمپول گونال؟بادفترچه

عزیزم میگم که بیمه فقط یدونشو داد ازداروخانه بهار ۳تا گرفتم یکیشو بیمه قبول کرد بقیه رو هم یدونه یدونه از هرداروخونه گرفتم هرکدوم  قیمت خودشونو داشتن اولیارو دونه ای ۴۱۰ دادن دوتا اخری هم ۴۵۰.... ۲و۸۴۰ حالا یه دوسه تومن بالاپایین همین حدودا

نامردا یعنی همه خونتون بغل مرکز ناباروری بود؟ هیچ کدوم راه دور نبودین؟ 🤔🤔🤔 من ۳،۴ ساعت فاصله دار ...

منم‌۳ساعت‌توراه‌بودم

مال‌من‌منفی‌شد‌...امافکرنکنم‌ربطی‌داشته‌باشه

ایشالله‌‌شمامثبت‌بشید

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
آخه خیلی عجیبه گلم ،با ۱۲ تا آنترال فکر کنم تعداد تخمک هاتون باید بیشتر میشد،نمیدونم چرا حس میکنم آم ...

جالبیش اینجاست فکر کنم  اثر داروهای سیکل قبلیم که یکماه قبلش بودو بازم کلی سینال اف و hmgزده بودم وکنسل شد تو بدنم هم بود ولی بازم تخمکام خیلی کم بودن   

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
جالبیش اینجاست فکر کنم  اثر داروهای سیکل قبلیم که یکماه قبلش بودو بازم کلی سینال اف و hmgزده بو ...

شاینا جون هات چاکلت از این بسته ای ها بخورم چیزی میشه؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
جالبیش اینجاست فکر کنم  اثر داروهای سیکل قبلیم که یکماه قبلش بودو بازم کلی سینال اف و hmgزده بو ...

عجب،شاید اصلا نباید بهتون سینال میدادن ؟کدوم مرکزید ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
صبور باش خواهرم .بلاخره میشه گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی .خیلی ناراحت شدم از منفی شدنت یاد منفی های ...

ممنون‌ازدلگرمیت‌ثمین‌جونم

انشالله‌ایندفعه‌خداجواب‌دل‌شکست‌توبده‌به‌حق‌علی

خیلی‌سخته‌خیلی

مخصوصا‌وقتی‌که‌همسرم‌زنگ‌زد‌بپرسه‌چی‌شد‌..باگریه‌های

پشت‌تلفن‌‌فهمید‌ودلداریم‌داد...

منم‌۳ساعت‌توراه‌بودم مال‌من‌منفی‌شد‌...امافکرنکنم‌ربطی‌داشته‌باشه ایشالله‌‌شمامثبت‌بشید

ان شالله دفعه ی بعد مثبت بشین

دکترتون کی بود؟ نظر دکترت در مورد حرکت بعد از انتقال چی بود؟

خواهش 

ممنونم از همه دوستانی که جواب سوالات من رو میدن امیدوارم همیشه سلامت باشن و به خواسته هاشون برسن انرژی خوبی دارید همتون 😘😘

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺