2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اها.من ناهارم دوتا تخم مرغ اب پز خوردم شام هم تن ماهی دارم

من شام هنوز بهش فک نکردم  

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
درسته فقط و فقط خواست خداست .میدونم خیلی ازدوستان همینجا بلاست انتقال دادن نشده وخیلی ها هم با ۳روزه ...

انشاالله که هر چی خیره پیش بیاد

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام عزیزم ..خوبی...نی نی من پسره❤❤😘

سلام عزیزم خوبی؟؟خداحفظش کنه.ایشالا دامادیشو ببینی😍😍😍😍

منم فعلا سیکل رو شروع کردم روز دومه.برام دعا کن خواهری.دکتزم گفتpcoخفیف هستم بعد گفت وزنتو باید کم کنی تا انتقال بدیم.خیلی نگرانم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم ..خوبی...نی نی من پسره❤❤😘

بعد عزیزم سیکل شمام ۱۵ روزه بود درسته؟؟

آمپولاتون چجوری بود من روزی دوتا پودر بایه آب

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم خوبی؟؟خداحفظش کنه.ایشالا دامادیشو ببینی😍😍😍😍 منم فعلا سیکل رو شروع کردم روز دومه.برام ...

سلام عزیزم خوبم ممنون..😘 انشالله تعیین جنسیت نی نی خودت گلم😍😍😘

به سلامتی انشالله تا آخر این ماه خبر بارداریتو بهمون میدی 🤲🤲🤲❤❤نگران نباش عزیزم منم این اواخر تنبلی تخمدان گرفتم 💚💚

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
بعد عزیزم سیکل شمام ۱۵ روزه بود درسته؟؟ آمپولاتون چجوری بود من روزی دوتا پودر بایه آب

آره عزیزم سیکلم ۱۵ روزه بود 

دو ماه قبلش که سر یه امپول اشتباه سیکلم کنسل شد دو پودر و یک آب بودولی ماهی که میکرو کردم از این سینال قلمی ها بود 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
خانما من ۵شنبه انتقال دارم میشه با دلای پاکتون دعام کنین لطفا♥️♥️😙😙

انشالله‌ایندفعه‌دوتانی‌نی‌هامحکم‌میچسبن‌به‌دل‌مامانشون

اللهم‌صل‌علی‌محمد‌وآل‌محمد

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
آره عزیزم سیکلم ۱۵ روزه بود  دو ماه قبلش که سر یه امپول اشتباه سیکلم کنسل شد دو پودر و یک آب ب ...

یعنی من الان دارم درست میزنم؟؟دوتا آمپولو باز میکنم ولی از دومی فقط پودرشو استفاده میکنم آب رو میریزم دور اب رو میریزم تو پودر اول مخلوط میکنم میکشم تو سرنگ دوباره میزنم تو پودر دوم و میکشم تو سرنگ

صاحل جونم برات آیه الکرسی خوندم انشاالله جواب آزمایشت مثبت باشه مطمئن باش دوباره مامان شدی 

وای‌مرسی

ممنونم‌لیلاجون‌چقدرتومهربونی

انشاالله‌هرچی‌ازخدامیخای‌‌بهت‌بده‌..

اللهم‌صل‌علی‌محمدوآل‌محمد

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻