اما ،ان شاءالله که خدا براتون حفظش کنه و بلا ازشون به دور باشه به لطف خدا 🍃
به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش بس،و حالِ چشمهایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر میگوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست میدارم؟ نمیدارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدمهامیان موجها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خب چون فرزند دیگتونو از دست دادین باید حق تفریح و زندگی رو از این یکی بچتون بگیرید؟
انگار چون مثلا یه بار غذا پریده تو گلوتون دیگه هیچوقت غذا نخورید
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
درسته شما چشمت ترسیده اما ایشونم حق تجربه کردن و زندگی کردن دارن
بهتره باهاشون صمیمی رفتار کنید که حداقل از کاراشون و حالشون بی خبر نباشید هر چند که دل یه مادر همیشه نگرانه درکتون میکنم اما سختگیری باعث عواقب بدتری میشه قربونتون برم ایشالا هیچ اتفاقی ام براش نمیوفته خودشم یکی دوبار اینور اونور بره براش عادی میشه و به مرور کم میشه
سلام عزیزم من قبلا تاپیک هاتون دیده بودم فقط بگم ک بخاطر فراموشی عزیز از دست رفته ات بچه دار نشی ک بی تاثیره قطعا چون هر گلی بوی خودش میده بچه رو میاری بیشتر افسرده میشی بچسب به همین گل پسرت خدا حفظش کنه برات