2777
2789
عنوان

دوقلو دارم یکی از قل ها رو دادم مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 39492 بازدید | 605 پست
مادرم پیره زیاد نمیتونه کمکم کنه من دیگه تموم شدم رد دادم😪

همسایه ، دوست ، بگرد کسی پیدا میشه کمکت کنه 

یه وقتایی باهم بگذرونین بچه داشته باشه ، فشار روت کم میشه

رد نده عزیزم ، از خودت مواظبت کن ، تو عزیزی

مرنج و مرنجان
خیلی بهونه میکرد که همش بغلم باشه دیگه مامانم بردش که چند روزی استراحت کنم

تبریک مامان دلسوز!

دلش بغلت رو میخواسته، از آغوشت محرومش کردی فرستادی پیش مادرت؟!

من باشم نمیبخشمت...

ببخشید رک گفتم 

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین

تو سایت از مرد گرفته تا دختربچه ی ۱۲، ۱۳ ساله هست.

بعضی ها هم که کلا بیمارند و زبون شون نیش داره.

بعضی پست ها چرت و پرت میگن و توبیخت می کنند، اصلا محل نذار و سر سوزنی هم ناراحت نشو.

اونی که دوقلوی همسن تو نداره، لزوما درک نمیکنه موقعیت تو رو و ممکنه چرت و پرت بگه. ولش کن. 

خدا خیر بده به مادرت. خودتم چند وقتی یکبار یه همچین تجدید قوایی بکن. واقعا نیازه. تا یه مامان قوی باشی بالا سر بچه هات. نه یه مامان خسته

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

کاش اول اصول بچه داری رو یاد بگیرین بعد بچه بیارین، فقط زاییدن مهم نیست، موندم پدر بچه چطور اجازه میده بچه نه ماهه چند روزی نباشه؟ وقتی در توانتون نیست چرا یه بچه رو به دنیا میارین اصلا، هر چی آسی روحی روانی هشت زیر سه سال شکل میگیره، بچه زیر دو سال تحت هیچ شرایطی نباید از مراقب اصلیش جدا بشه، مادرتون خیلی دلسوزتون هست میتونه در کنار خودتون بچه رو مراقبت کنه نه اینکه برداره بچه رو ببره متاسفم واقعا

ببینتو سایت از مرد گرفته تا دختربچه ی ۱۲، ۱۳ ساله هست.بعضی ها هم که کلا بیمارند و زبون شون نیش داره. ...

اضطراب جدایی و هزار بلای دیگه سر بچه میاد

جدا شدن زیر ۲سال مادر و بچه از هم خیلی سمه 

وای چقدر بعضی ها بی ادبی اینهمه به اسی غر زدن 

انگار درکی از خستگی و زندگی ندارند 

اسی جون اگه به مادرت اعتماد داری که مراقب بچه هس که حتما همینطوره و اشکالی نداره خودتم یه کم استراحت کنی 

من نمیتونم بفرستمش بره الانم واقعا نیاز داشتم به استراحت

خوب کاری کردی عززیزززم 

مطمین باش مامانت بیشتر از خودت بهش میرسه 

تو ام  از فرصت استفاده کن یکم استراحت کن 

من خودم دوقلو دارم جونم به لبم رسید 

کوچیک بودن همیشه خواهرم یکیشون رو یکی دو روز می برد پیش خودش خیلی هم خوب بود 

کاش اول اصول بچه داری رو یاد بگیرین بعد بچه بیارین، فقط زاییدن مهم نیست، موندم پدر بچه چطور اجازه می ...

شما میدونی دوقلو داشتن یعنی چی؟؟یک روز نگه داشتی ببینی چجوریاس؟؟

اون اضطراب جدایی اصلا چیز دیکه س بچه ها پدر بزرک مادر بزرک هاشون رو از پدر و مادر هم بیشتر میخان 

امضام💔🙏

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
شما میدونی دوقلو داشتن یعنی چی؟؟یک روز نگه داشتی ببینی چجوریاس؟؟اون اضطراب جدایی اصلا چیز دیکه س بچه ...

عجب من چیزی ندارم به شما بگم، هر کسی برای بچه اقدام میکنه باید فکر این روزهاش رو بکنه نهایت یک پرستار کنار مادر بگیره نه اینکه بچه رو بده ببرن مگه بچه بزرگ کردن و تربیت کردن مسخره بازیه،