2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045081 بازدید | 684424 پست
خواهرای گلم نگار حکیم.زهرااا۰,nazanin74.ساعده 1361.ماهیرخ 1.براتون پانصد تا صلوات فرستادم .به حق پنج ...

سلام آرزو جان، خیلی خیلی از لطفتون سپاسگزارم، منم به نیت شما صلوات فرستادم و یاسین خوندم

انشالله که خیر، صلاح و گشایش الهی پیش روتون باشه

روزی دوتا

چجوری میزنی؟؟تو دستور من نوشته دوتا پودر یک آب 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آهان پس گونال پن نیست ببین باید دو تا پودر رو با یه آب مخلوط کن و سر سوزن رو عوض کن و با سوزن کوچیک ...

آره  عزیزم گونال اف 75هستش

یعنی یه آب دیگه رو باید بندازم دور؟؟دوتا پودر رو با یک آب بزنم؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آهان چرا بالا رفتن خوب نیست مگر اینکه برات پله بگذارند.. نمیتونی ماشین شخصی کرایه کنی؟ اخه راهت هم ...

ممنون عزيزم ولي بعيد ميدونم دکترم اينطوري راهنمايم کنه اره پانکچر شدم جنين هام فريز هست رويان  

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

@زینبی_بابا    

سلام .من رفتم برای کارهای انتقال که دکتر مشایخی گفت به نظر من برای بار ۵بیا پانکچر بشو تا چندتاجنین داشته باشی وبزاریم برای بلاست بعد اگه بلاست شد انتقال بده گفت نظر دکتر افتخاری (جنین شناس) خیلی مهمه چون درجریان کامل پرونده شما هست ولی نبود ببینم نظرشون چیه .گفت بازم تصمیم اصلی رو خودتون باید بگیرید اخه ۵بار پانکچر خیلی زیاده خطر ابتلا به س ر ط ا ن تخمدان رو در اینده بالا میبره .خیلی دلم گرفته😔😔 نمیدونم چکار کنم انگار باید بین بچه دارشدن و سلامتی خودم یکی رو انتخاب کنم.به نظر شما برم همون ۲تا جنین ۳روزه رو انتقال بدم وبه بلاست فکر نکنم.اگه خدا خواست نتیجه گرفتم که شکر. اگه نه پرونده بچه دارشدن رو برای همیشه ببندم. یا اینکه برم برای پانکچر دوباره.؟؟؟؟؟؟ولی خیلی خسته شدم توان روحی وجسمی برای دوباره رفتن رو ندارم فقط میترسم در اینده حسرت بخورم وبگم ای کاش ادامه داده بودم.😢😢😢😢😢

خواهرای عزیزم برای مادر شدنتون پانصد صلوات فرستادم .به حق فاطمه زهرا به زودی زود حاجت روا شید .شیسا۱ ...

ممنون مهربون....من هم برات دعا کن که خدا بهترین ها رو برات رقم بزنه.

@زینبی_بابا     سلام .من رفتم برای کارهای انتقال که دکتر مشایخی گفت به نظر من برای بار ۵ ...

چه ربطی به بلاست داره والله ما سه تا بلاست انتقال دادیم یکیشمم نگرفت خدا باید بخواد خدا بخواد دوروزه سه روزه بلاست نداره می گیره 😭😭

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
چه ربطی به بلاست داره والله ما سه تا بلاست انتقال دادیم یکیشمم نگرفت خدا باید بخواد خدا بخواد دوروزه ...

درسته فقط و فقط خواست خداست .میدونم خیلی ازدوستان همینجا بلاست انتقال دادن نشده وخیلی ها هم با ۳روزه نتیجه گرفتن.تمام تلاش دکتر هم به نتیجه رسیدن هستن واین هم یه راهی هست که میشه امتحان کرد ولی گفت اگه جنین ها زیاد بشه میتونیم انتقال ۲مرحله ای انجام بدیم هم بلاست هم ۳روزه.

آهان آره من یادم رفت فکر کردم شما دختر داری پسر میخوای الان...نگو برعکسه ولی به نظرم برا کسی ک تنبل ...

اره عزیزم امیدوارم کیفیت جنینا خوب باشه وتو پی جی دی ازبین نرن هرچی خدا بخواد همون میشه ممنونم ایشالا هممون نتیجه مثبت بگیریم 

یعنی شما دو هفته دیرتر هستید؟

بله من ۱۵ هفته ام 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنون عزیزمم ـ..نه والا دردش فکر میکنین قابل تحمله ..من دفعه قبلم یک هفته ای سی یو بودم اینبارم دکتر ...

وااااای اینقد دردش بده دوست منم کلا ۷تاتخمک داشت ولی هایپرشده بود دردزیادی نداشت ...عزیزدلم امیدوارم بخاطر اینهمه دردایی که کشیدی کلی جنین خوب برات تشکیل بشه واینبار مامان بشی همه ی دردات یادت بره ...راستی من چله سوره یس دارم تو تاپیک بید مجنون اسم شمارو دیدم نوشتم بخونم براتون ایشالا که به حاجت دلتون برسید ....برای منم امیدوارم که توپی جی دی ازبین نرن وبتونم انتقال بدم 

نه هماتوم نداشتم‌‌...مرسی عزیزم

استراحت کن بزن مرکز ببین داروهاتو تغییر میدن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
@زینبی_بابا     سلام .من رفتم برای کارهای انتقال که دکتر مشایخی گفت به نظر من برای بار ۵ ...

الهی بزودی معجزه خدا شامل حالت بشه پروانه جان 

از خدا بخواه کمکت کنه 

وگرنه خیلیا با مورفو وتحرک صفر نتیجه گرفتن 

ببین خودت میگی برای بار پنجم خطر س ر ط ا ن داره یا دکتر مشایخی گفت؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد