2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
چطور بفهمم طبع و مزاجم سرده یا گرم یاهمینطورطبع و مزاج همسرم... و اینکه باز چطوربفهمم طبع رحمم گرمه ...

عزیزم والا یا باید مطالعه کنی یا ویزیت با پزشک طب سنتی.... 

من هر دو رو انجام دادم.... 

فکر کنم صفحات 7 اینا یه سری اطلاعات گذاشتم اونارو یه نگاه بنداز.... 

یه دکتر طب سنتی صرفا برای شناخت طبعتون برین بد نیست.... 

البته من داروها شونو نخوردم چون به نظرم تداخل دارها با هم خوب نیست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چطور بفهمم طبع و مزاجم سرده یا گرم یاهمینطورطبع و مزاج همسرم... و اینکه باز چطوربفهمم طبع رحمم گرمه ...

عزیزم من هم طبعم سرد بود هم رحمم..... 

والا دست و پاهای من همیشه یخ بودن.... 

زیر شکمم و واژنم معمولا سرد بودن.... 

پریود آن با لک بینی شروع میشدن نه با خون قرمز و روان.... 

لخته زیاد داشتم.... 

رنگش تیره بود.... 

الان اینا به ذهنم رسیدن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله از اسپرم شوهرم عالی، dfiعددش ۱۱، کاریوتایپ هردو سالم، فقط مونده این ایمنی لعنتی،البته دکار نصر گ ...

عزیزم پس ایمنی و انعقادیتو کامل چک کن! 

خصوصا که 1 دونه جنینم دارین! 

عزیزم والا یا باید مطالعه کنی یا ویزیت با پزشک طب سنتی....  من هر دو رو انجام دادم....  ...

میشه ازطریق سونورنگی وو قرص و امپول و تحت نظر یه دکتر خوب دوقلویی رو شانسش رو بالا برد و ای وی اف ک میگید واس دوقلویی صددرصدنیستو انجام ندم

خداجون شکرت🙏
عزیزم انشالله که به آرزوتون میرسین....  عزیزم خوب کلا روال کار اینطوره که شما و همسرتون اول ...

من یه مقاله معتبرخوندم نوشته بود مادرای زیر۲۹سال رو ۳تاهم انتقال میدن یعنی درنهایت اینکه من هیچ مشکلی ندارم تاثیری درجذب هردونطفه نداره؟؟؟؟ و اینکه حتی اگه جنین ها۵روزه شن و بعدمنتقل شن بازم این مسئله تاثیرمثبتی نداره برای دوقلویی ومثبت شدن؟؟؟؟

خداجون شکرت🙏
عزیزم هیچ درمانی قبل از انتقال نداشتم  همون بارداری باعث شد آندومتریوز و تمام چسبندگی ها و اون ...

سلام زینب جان ببخشید منم اندومتریوز دارم دکترم پیشنهاد ای وی اف دادن اما موندم ایا با وجود کیست جواب میده. شما چندمین بار انتقال جواب گرفتین؟ به نظرتون چیکار کنم که تو مثبت شدن تاثیر داشته باشه من الان سه ماهه امپول زولادکس زدم که اخر این ماه برم انتقال

😁😁یه لحظه احساس کردم این منم که داری ازم میگی چون منم دقیقا همینجور شدم خخخ.  از این ناراحتم ...

عزیزم من کاملا درکت می کنم، به امید خدا زود باردار میشی

من تکلیفم با خودم روشنه، من به خانمهای باردار حسادت میکنم،  قبول هم دارم که حسادته. به شوهرم هم میگم که من به فلانی حسادت میکنم خوش بحالش که بارداره... برای من سخته که ببینمشون، برای همین رفت و آمد نمیکنم با کسانی که باردارن... 

خدا ما رو نمیبینه...

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
من یه مقاله معتبرخوندم نوشته بود مادرای زیر۲۹سال رو ۳تاهم انتقال میدن یعنی درنهایت ا سسش شینکه من هیچ مشکل ...

عزیزم ببین منو همسرم هییچ مشکلی نداشتیم و فقط صرفا برای تعیین جنسیت و چندتا بیماری ژنتیکی آی وی اف انجام دادم که دوتا جنین عااالی که هم تعیین جنسیت شدن هم بیماری‌های ژنتیکی روش بررسی شده بود انتقال دادم، اما وقتی رفتم سونو گفت یه دونه هست و واقعا تعجب کردم و به این نتیجه رسیدم که واقعا هیچی جز جنسیت تو پی جی دی تضمینی نیست

عزیزم شور یا پرنمک نمیخوری که؟  تحرک داری؟

نه اناجان نمک که خیلی کم ، تحرکم که کارای تو خونه ، فکر کنم خیلی زود باشه واسه ورم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
دکترتون کی بود؟  ببین من کلا سابقه ام رو بگم برات بهم کمک کن، چون میخوام در کنار نصر یه دکتر د ...

برای شما پیشنهاد پی جی دی ندادن دکترا؟

یعنی با تخمک و اسپرم خودتون ای وی اف کنیین و جنین ها رو پی جی دی کنن و جنین های سالم رو انتقال بدن

البته این به نوع ناهنجاری بستگی داره 

چون توانایی پی جی دی هم محدوده برای شناسایی ناهنجاری ها

من فقط و فقط بخاطر یه اختلاف نظر موندم چکار کنم،دارن روانی میشم از کجا دکتر ناباروری لازم نیس؟من هف ...

من ک خیلی اختلاف داشتن.

دکتر ناباروری توی شهرستان با طرازی ، چند مورد نظراتش فرق داشت.

تازه هر دو ivfمیکنن.

بعد رفتم پرینالوژیست ، اون ک دیگه هیچی.کلی دارو رو گفت لازم نیست، جالبه قطع کردم هیچی هم نشد.

دکترای قبلی میگفتن فقط سز.

اما این گفت ، شرایطش باشه طبیعی هم میشه.

باید ب یکی اعتماد کنی.

من داشتم میومدم تهران برا دکتر،تصادف کردیم.کلا تهرلن اومرنم پیش طرازی منتفی شد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اخه من هیچ مشکل بارداری ندارم کاملا همه چی م اوکی همسرمم همینطور میخوام برم پیش دکترنصر

منم خودم هیچ مشکلی نداشتم ، انقدر اوکی بودم ک با اینکه قبل از ازدواج میدونستیم همسرم مشکل داره، اما بخاطر شرایط آماده و خدب خودم ۶ سال پیش طبسعی باردار شدم.الان پسرم ۶ سالشه.

جنین هام عالی بودن.

ولی خب ، سقط شد بار اول.

الان اینجام دوستایی هستن ک فقط تعیین جنسیت هستن.ولی بار اول مثبت نشدن.

ان شاالله ک شما نتیجه میگیرین. اما چند قلو شدن رو فکر نکنم دکتر نصر هم تضمین کنه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
امروز بی بی چک زدم متفی شد خورد تو ذوقم اخه هنوز پریود نشدم تازه ترشح هم که هیچ وقت نداشتم و دارم ...

اشکال نداره قبلیه واقعا هاله بود یا تو فکر کردی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود