2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045839 بازدید | 684484 پست
اگر جواب نمیده پس چطور جنین تشکیل شده؟چرااخه اینقدر ناامید میکنن عزیزم چندبارمیکرو کردی؟ پیش دکترن ...

من برا بار اول قراره اي وي اف بشم البته هشتم بهمن پانکچر شدم قرار بود ماه بعدش انتقال بدم که بخاطر کرونا عقب افتاده.

نه دکتر نصر که گفت برو طبيعي اي وي اف جواب نميده مگر اهدايي رفتم بيمارستان بهمن پانکچر کردم که فرصت از دست ندم.

خيلي راحت ميگه اهدايي انگار يه چيز طبيعي هست .

خدایا شکرت
برای خودت که هاله دیدی خیلی خوشحال شدم و گفتم هوراااا ایشالا همه دلشون شاد بشه

امروز بی بی چک زدم متفی شد

خورد تو ذوقم

اخه هنوز پریود نشدم

تازه ترشح هم که هیچ وقت نداشتم و دارم

الان یه هفته از پریودم میگذره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک کم سخته. قاطی میکنه آدم.من سه تا دکتر داشتم.نظراتشون فرق داشت. از یه جایی ب بعد دیگه دکتر نابارو ...

من فقط و فقط بخاطر یه اختلاف نظر موندم چکار کنم،دارن روانی میشم

از کجا دکتر ناباروری لازم نیس؟من هفته ی نوزده هستم،الان نمیدونم مثل ادمای طبیعی هستم یا نیاز به دارو دارم😐 

من برا بار اول قراره اي وي اف بشم البته هشتم بهمن پانکچر شدم قرار بود ماه بعدش انتقال بدم که بخاطر ک ...

کار خوبی کردی ...ایشالا که هم طبیعی مامان میشی هم باهمین جنینا ....من نمیدونم اگر دختر خودشونم بود بهش پیشنهاد اهدایی میدادن واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پس شما هم مثل من برای بار اول پیشنهاد اهدایی شنیدیدخخخخخ منم بعلت دی اف ای ۳۶دکتررستمی گفت اهدایی ...بعد شد ۲۷ دیگه نرفتم پیشش

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
سلام دوستان من توی این مدت که باردار نمیشم خیلی عصبی شدم خیلی پرخاشگر شدم اصلا اخلاقم خیلی بد شده نم ...

سلام عزیزم ...کاملا طبیعی هست ...من ازوقتی به مشکل نازایی خوردیم هییییچ جا نمیتونم برم ...تازه وقتی خیابون هم میرم تا دوروز افسرده میشم...تنها راهش اینه به خدا نزدیک بشیم ودرک کنیم که این کار خدا هست شانسی نیست ....منکه باهیچی اروم نمیشم ...دیروز رفتم بیرون تا صبح همینجور گریه کردم 

کلا افسرده شدم وگوشه گیر ...توجمع اقوامم که اصصصصلا نمیتونم برم چون خیلی حساس شدم 

پس تنها نیستی گلم خخخخخ

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
@زینبی_بابا   عزیزم دکتر شما برا اندومتریوز چه درمانی در نظر گرفتن که باعث مثبت شدن انتقالتون ...

عزیزم هیچ درمانی قبل از انتقال نداشتم 

همون بارداری باعث شد آندومتریوز و تمام چسبندگی ها و اون کیست 4 سانتی از بین رفتن

دکترم گفت همیشه اندو نیاز به مداخله نداره و اولین درمان بارداری هست

سلام. دوقلو شدن توی این روش حتمی نیست. من بار اول ۳ تا بلاست گرید آ، انتقال دادم ک یکیش مثبت شد.ام ...

اخه من هیچ مشکل بارداری ندارم کاملا همه چی م اوکی همسرمم همینطور میخوام برم پیش دکترنصر

خداجون شکرت🙏
عزیزم انشالله که به خواسته دلت میرسی اما من شخصا جات بودم به خاطر جنسیت و دوقلویی وارد این پروسه نمی ...

عزیزم چقد شمامهربونی راستش موضوع اینه که منو همسرم دیوانه وار عاشق دوقلوییم بینهایت و همه مشکلا و هزینه هاشم ب جون خریدارم از طرفی چون هیچ مشکلی نداریم منو همسرم میخوام با اطلاعات و کمک و راهنمایی شما ایشالا همون باراول جواب بگیریم من هیچ اطلاعاتی ندارم کامنتارو میخونم اصلا سردرنمیارم اما درنهایت اگه ممکنه تاحدودی راهنماییم کنید خواهشا🙏🙏🙏🙏

خداجون شکرت🙏
انشاالله که موفق باشی. تعیین جنسیتش ۱۰۰٪ هست ولی اینکه دوقلو بشه اصلاً معلوم نیست. برای من ۳ تا جنین ...

اخه من هیچ مشکلی ندارم از بابت این موضوع ممکنه تاثیرمثبت داشته باشه و هرتعداد ک انتقال بده بگیره درسته بنظرتون یاخیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خداجون شکرت🙏