2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
اخه من هیچ مشکلی ندارم از بابت این موضوع ممکنه تاثیرمثبت داشته باشه و هرتعداد ک انتقال بده بگیره درس ...

ب نظر من بیشتر از اینکه دو دو تا چهارتایی باشه ، شانسیه.

ولی خب احتمالا اوکی بودن هر کدوم از دو طرف بی تاثیر نیست.

شما بچه دیگه هم دارین؟

من تجربه هر دو مدل بارداری رو داشتم ، 

با اینکه کمترین میزان دارو رو داشتم ، و بارداری خوبی حتی توی دوقلویی داشتم ، ولی واقعا قابل مقایسه نیستن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

تاپیک منتظر نی نی 

سلام دوستان گلم ....اگر دوسداشتین تو این تاپیکم شرکت کنید ....۵نفر مونده

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه من هیچ مشکل بارداری ندارم کاملا همه چی م اوکی همسرمم همینطور میخوام برم پیش دکترنصر

با دکتر مشورت کن ، احتمالا بتونی با کلومیفن یا لترزول ک تخمکگذاری رو زیاد میکنه ، چند قلو بشی.

البته همه نمیشن، ولی خوب تو گروه دوقلو ها ک هستم خیلی ها فقط با دارو شدن.

Iuiهم میشه بکنی ، باز خیلی راحتتره تا میکرو .

بازم مشورت کن ، با دکترت.

ب نظر من بیشتر از اینکه دو دو تا چهارتایی باشه ، شانسیه. ولی خب احتمالا اوکی بودن هر کدوم از دو طرف ...

داروهاتون چی بود بعد از بارداری و تا چند ماهگی ادامه دادین؟ ویار هم داشتین؟ 

سلام عزیزم خوبی 

قبل انتقال دکتر بهت ال دی داد ؟ چه ویتامین های دیگه ای خوردی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم خوبی  قبل انتقال دکتر بهت ال دی داد ؟ چه ویتامین های دیگه ای خوردی

سلام جانم، بله عزیزم من ال دی داشتم قبل از انتقال، هیچ ویتامینی جز فولیک اسید و ویتامین دی هم برام ننوشت، سعی کن خودت با تغذیه خوب و سالم کمبود ویتامین بدنت اگه داشته باشی جبران بشه، ان شاالله این دفعه صاحب یه دو قلوی ناز و خوشکل میشی😍

سلام جانم، بله عزیزم من ال دی داشتم قبل از انتقال، هیچ ویتامینی جز فولیک اسید و ویتامین دی هم برام ن ...

مرسی عزیزممم 

دکتر به من ۴ تا  ویتامین Dداد گفت هفته ای یبار بخور

ویتامین E هم داد هر روز بعد ناهار بخورم آسپرین و فولیکم که می خورم ولی دفعه پیش نداد اینارو امیدوارم تاثیر بزاره من یدونه هم بشه خیلی راضیم واقعا دوقلو سخته 😁😁

مرسی عزیزممم  دکتر به من ۴ تا  ویتامین Dداد گفت هفته ای یبار بخور ویتامین E هم داد هر رو ...

عزیزم بخاطر کرونا وبالابردن مقاومت بدن این دوتا ویتامین رومیده.من ازش پرسیدم اینو گفت. وگفت کلا باید دی رومیخوردی وقطع نمیکردی.

عزیزم بخاطر کرونا وبالابردن مقاومت بدن این دوتا ویتامین رومیده.من ازش پرسیدم اینو گفت. وگفت کلا باید ...

جدی  قبل انتقال ازمایش کرونا میگیرن ؟ 

ال دی داد بهت؟

شیاف و پروژسترون.بعدش پرولوتون

اسید فولیک و فمیبیون پره ناتال، کلسیم.

هپارین ، بعدش آنوکسا

تا ۳ ماهگی تهوع داشتم، مخصوصا شبا‌.

آزمایش رونپرسیدم.نمیدونم. ال دی که داره تموم میشه.روز دوم پری وقتی مرکز سه چهارروز بود باز شده بود ...

وای خوشبحالت من تازه از فردا شب ال دی باید بخورم گفت ۲۱ قاعدگیتم آمپول بزن 

من همیشه بعد تموم شدن ال دی ۲ روز بعد پری میشم حالا نمیدونم این امپول تاثیر داره رو دیر شدنش یا نه

سلام خانوما انشاالله همه به خواستشون برسن آمین من تواقدامم امروزم موعودم بود نشدم فعلا بی بیم ندارم بزنم میگم فرداهم وایسم بعدبزنم دعاکنیدبرام من برای همه دعامیکنم

خدایاشکرت تاهمیشه خودت کمکمون کن