2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046011 بازدید | 684497 پست
خانومای مهربون و باتجربه لطفا راهنماییم کنید خواهشا میخوام ای وی اف انجام بدم واسه دوقلوشدن بچه ها و ...

انشاالله که موفق باشی. تعیین جنسیتش ۱۰۰٪ هست ولی اینکه دوقلو بشه اصلاً معلوم نیست. برای من ۳ تا جنین با کیفیتهای عالی و خوب انتقال دادن یکیش گرفت.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ديروز زنگ زدم برا انتقال پرسيد دکترت کيه همينکه گفتم عابدي گفت انتقال نميده يه هفته ديگه زنگ بزن

خیلی بد شده حالا هفته ی بعد زنگ بزن ببین چی میگن راستی من هنوز پریود نشدم نمیدونم چرانمیشم 😣

خانومای مهربون و باتجربه لطفا راهنماییم کنید خواهشا میخوام ای وی اف انجام بدم واسه دوقلوشدن بچه ها و ...

عزیزم کار راحتی نیست

انقدر درد داره فشار روحی و جسمی داره، اونهمه هورمون برای بدن زن ضرر داره ، چرا میخوای خودت رو به دردسر بندازی؟ این کار برای ماها هست که طبیعی هرچقدر تلاش کردیم نشده ...

خدا رو شکر کنید که سلامتید

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بله درست میگین اب باید بخورم فک کنم تاثیر تو انتقالمم داشته باشه  آنا جون من ۳ کیلو کم کردم هر ...

بی‌تاثیر نیست عزیزم.... 

ولی تغذیه ت درست باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانومایی که با میکرو باردار شدید لطفا کمک من رفتم پیش یه دکتر گفت از هفته ی ۲۸ آمپول انوکسا میدم ر ...

عزیزم بستگی به مشکلت داره.... 

من سر هر دو بارداریم نه ماه تموم داشتم.... 

هم بارداری با میکرو هم طبیعی.... 

خوب علت تجویز رو نمیدونی؟ 

آزهای انعقادی و ژن غلظت خون رو انجام دادی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای زینب جون بالاخره پیدات کردم من یه دکتر رفتم تا گفتم ivf کردم گفت از هفته ۲۸ باید انوکسا بزنی ی ...

عزیزم من جواب دادم.... 

سلام دوستان کسی میدونه هزینه ازمایش ایمنی انعقادی چنده ؟؟ دفترچه ام نیروهای مسلح ... من بارداری با ...

عزیزم الان رو نمیدونم اما اون زمان برا ما با تامین حدودا یه تومن شده بود.... 

البته خوب خیلی بیمه ساپورت نمی‌کرد.... 

یه درصد کمی کم میشد.... 

الانو باید دوستانی که جدیدا انجام دادن بگن.... 

برا من مال سال 94 بود.... 

عزیزم بستگی به مشکلت داره....  من سر هر دو بارداریم نه ماه تموم داشتم....  هم بارداری با ...

آزمایشا رو انجام ندادم، داروهامم از هفته ۱۲ قطع شد کامل 

فقط یه دکتر گفت دوباره از هفته ۲۸ انوکسا میدم اون یکی گفت نه لازم نیس،سر همین موندم کدوم دکتر برم

سلام زینبی جون من چند وقت پیش عفونت داشتم؟!که گفتم با سفالکسین کامل خوب نشدم الان دکتر بهم پماد ان ...

عزیزم به نظرم ترشح آبکی طبیعیه به خاطر استروژنه.... 

اما بازم اگه دلت آروم نمیگیره با دکترت مطرح کن.... 

من که دیگه آحرا حس میکردم کاملا خیس میشم حتی بعضا فکر میکردم کیسه آبمه.... 

دوبار حتی آمینوشور دادم....

بازم میخوایی با دکترت مطرح کن.... 

سلام آنا جون شما ذخيرتون چند بود؟ من 0/6 هستم البته بهمن ماه پانکچر شدم هفت تا جنين a و ab تشکيل شد ...

عزیزم قبل اولین میکرو 1/4 بود بعد دو بار پانکچر شدم رسیده بود به 1/18 بعدش بازم پانکچر شدم و دیگه باردار.... 

بعدشم دوباره طبیعی باردار شدم.... 

@تورک_آنا      @زینبی_بابا     عزیزم دکتر شما برا اندومتریوز چه درمانی ...

عزیزم شرایط من جوری بود که بعد دو تا منفی که آندومتریوز بررسی شد دیگه گفتن باید عمل کنم.... 

من عمل کردم و درمان شدم بعد میکرو سوم رو انجام دادم.... 

عملا بعد درمان آندومتریوز و کنترل مشکلات ایمنی و انعقادی دو بار مادر شدم... 

اولی با میکرو دومی طبیعی.... 

عزیزم انشالله که به خواسته دلت میرسی اما من شخصا جات بودم به خاطر جنسیت و دوقلویی وارد این پروسه نمی‌شدم.... 

چون در کل یه پروسه فرسایشیه و چه دلیلی داره وقتی تواناییشو دارین خودتون رو تو سختی بندازین.... 

بازم اگه حاضرین سختیاشو به جون بخرین من و همه دوستانی که تو این راه بالاجبار قدم گذاشتیم در خدمتتون هستیم...