2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046035 بازدید | 684498 پست
ان شاالله این دفعه مثبت میشی.نگران نباش. امشب خیلی دلم‌گرفته بود گفتم بیام ببینم تو تاپیک چه خبره.پی ...

مرسی عزیزم‌ایشالا روزی خودت دوقلو دار بشی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اندفعه چندتا می خوای انتقال بدی ؟ دفعه پیش ۳تا انتقال دادی؟

نه بابا.من فکر میکردم چونه تو نی های س۶ تایی فریز کردن حتما ۳ تا انتقال میدن ولی دوتا انتقال دادن.این دفعه هم حتما دوتا انتقال میدن.فعلا که هنوز نرفتم برا شروع سیکل.ببینم رویان کی باز میکنه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا.من فکر میکردم چونه تو نی های س۶ تایی فریز کردن حتما ۳ تا انتقال میدن ولی دوتا انتقال دادن.ای ...

حتما اندفعه جواب میگیری منم ۲تا انتقال میدم 

مرسی عزیزم‌ایشالا روزی خودت دوقلو دار بشی

❤❤❤

یه خانمی بود با من تو رویان بود و مثل من منفی شد .جنین هم نداشت دیگه.نمیدونی کاربریش چی بود؟ خبری نداری ازش؟

نه بابا.من فکر میکردم چونه تو نی های س۶ تایی فریز کردن حتما ۳ تا انتقال میدن ولی دوتا انتقال دادن.ای ...

میگم اگه دفعه قبل ال دی داد خودت بخور که نگه سیکل بعدی ال دی بخور عقب بیوفته 

❤❤❤ یه خانمی بود با من تو رویان بود و مثل من منفی شد .جنین هم نداشت دیگه.نمیدونی کاربریش چی بود؟ خب ...

والا ما چندتا هممون منفی شدیم نه یادم نیست 

میگم اگه دفعه قبل ال دی داد خودت بخور که نگه سیکل بعدی ال دی بخور عقب بیوفته 

دیگه خیلی گذشته.الان وسطای سیکلمم.فایده نداره.از طرفی هم شوهرم میگه سر خود کاری نکن.از اون طرف هم راستش رو بخوای دلم رو خوش کردم به بارداری طبیعی.نمیدونم چرا الکی هر ماه منتظر اینم که باردار باشم.همش هم سعی میکنم حواسم رو از موضوع پرت کنم ولی نمیشه.نمیدونم چرا اینقد دوس دارم طبیعی باردار بشم.ای کاش بشه که دلم شاد بشه ولی میدونم با این وصع اسپرم شوهرم حالا حالاها این امکان نداره

@زینبی_بابا   عزیزم دکتر شما برا اندومتریوز چه درمانی در نظر گرفتن که باعث مثبت شدن انتقالتون شده...یا چه داروهایی و چه کارایی قبل انتقال خوبه

خدایا به داده ونداده هات شکر شکر شکر مواظب همه نی نی ها باش خداجون
دیگه خیلی گذشته.الان وسطای سیکلمم.فایده نداره.از طرفی هم شوهرم میگه سر خود کاری نکن.از اون طرف هم را ...

کاره خوبی می کنی بی تفاوت باش به خودت و شوهرت برس ایشالا طبیعی باردار میشی خوا بخواد هیچکاری نداره براش

ببین عزیزم به نگاهی به شجره من بندازی میفهمی نشد نداریم....  اوضاع اسپرم همسر منم خوب نبود.... ...

سلام آنا جون شما ذخيرتون چند بود؟

من 0/6 هستم البته بهمن ماه پانکچر شدم هفت تا جنين a و ab تشکيل شد همسرم مورفو4 و تحرک 40 الانم به خاطر کرونا انتقالم عقب افتاده شايد ماه بعد برم ميشه بفرماييد قبل انتقال چي کار کنم

خدایا شکرت
اهان من اشتباه متوجه شدم جنینای منم ۳روزه ان راستی امروز زنگ زدم دکتر گفت به ما اجازه پانکچر دادن ان ...

منم ديروز زنگ زدم برا انتقال پرسيد دکترت کيه همينکه گفتم عابدي گفت انتقال نميده يه هفته ديگه زنگ بزن

خدایا شکرت

@تورک_آنا     @زینبی_بابا     عزیزم دکتر شما برا اندومتریوز چه درمانی در نظر گرفتن که باعث مثبت شدن انتقالتون شده...یا چه داروهایی و چه کارایی قبل انتقال خوبه

من فقط یه دونه دیفرلین دارم ۲۱ پریود بزنم دوهفته بعدش پریود شدم یا نشدم استرادیول شروع کنم روزی ۴ تا بعد دوفته از استفاده استرادیول برم سونو انتقال

من یه حالت تیر کشیدن کوتاه تو لگن جایی که استخوان ران به لگن وصل میشه دارم درد پریودی ندارم  تا حالا نداشتم خونریزی شدید نداشتم تا حالا ...کمترم شده خونریزی پریود .... الان ۱۰ پریودم میگم شاید خدایی نکرده اندومتریوز باشه یکمی حالت تهوع دارم 

خدایا به داده ونداده هات شکر شکر شکر مواظب همه نی نی ها باش خداجون
دیگه خیلی گذشته.الان وسطای سیکلمم.فایده نداره.از طرفی هم شوهرم میگه سر خود کاری نکن.از اون طرف هم را ...

عزیزم منم انشالله از ماه بعدانشالله سیکل ای وی افم رو شروع میکنم ولی دلم میخوادطبیعی بارداربشم ،دوروز پیش فهمیدم یکی از فامیلامون که چهل و دو سالشه و سه تا بچه داره با اینکه بعد بچه سومش لوله هاشو بسته بوده باردار شده ،قبلا همش به خودم میگفتم تا خدانخواد نمیشه ها ولی این دوروز واقعا درک کردم 

خانومای مهربون و باتجربه لطفا راهنماییم کنید خواهشا میخوام ای وی اف انجام بدم واسه دوقلوشدن بچه ها و جنسیتشون کاملا هم سالم هستیم خودم و همسری ازتون میخوام تجربیاتتون و قرصای مکمل و طب سنتی و تغذیه و... و... و... همه چی رو بهم بگید که همون باراول مثبت شه ای وی اف م. خواهشا باهام درمیان بذارید تجربه تون رو نیاز ب راهنماییبتون دارم 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

خداجون شکرت🙏
سلام دوستان کسی میدونه هزینه ازمایش ایمنی انعقادی چنده ؟؟ دفترچه ام نیروهای مسلح ... من بارداری با ...

سلام عزیزم بستگی به فاکتورهاش داره که چند تا و چیاست  ولی سازمان انتقال خون خیلی هزینش کمتره دکترت نوشت برو سازمان انتقال خون بده بعضی فاکتوراشم نداره اونا رو برو بیمارستان طالقانی

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕