2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
عزیزم قبل اولین میکرو 1/4 بود بعد دو بار پانکچر شدم رسیده بود به 1/18 بعدش بازم پانکچر شدم و دیگه با ...

آنا جون الان که ذخيرم 0/6 بوده و جنين هاي گريد a وab تشکيل شده بازم احتمال داره کيفيت نداشته باشن و انتقالم مثبت نشه.

دکتر نصر به من گفت با اين ذخيره اي وي اف جواب نميده شش ماه طبيعي با لتروزول اقدام کن نشد اهدايي بگير.

خدایا شکرت
آنا جون الان که ذخيرم 0/6 بوده و جنين هاي گريد a وab تشکيل شده بازم احتمال داره کيفيت نداشته باشن و ...

اگر جواب نمیده پس چطور جنین تشکیل شده؟چرااخه اینقدر ناامید میکنن

عزیزم چندبارمیکرو کردی؟

پیش دکترنصر میکرو کردی؟

دکترنصر اینقدرکه به تخمک حساس هست به اسپرمم اینقدر حساس هست که زودبگه اهدایی؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینبی جان ، امروز کف پای راستم ورم کرده بشدددتت درد میکنه ، چی میتونه باشه؟ خیلی تعجب کردم اخه خیلی یهویی 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
خانومای مهربون و باتجربه لطفا راهنماییم کنید خواهشا میخوام ای وی اف انجام بدم واسه دوقلوشدن بچه ها و ...

سلام.

دوقلو شدن توی این روش حتمی نیست.

من بار اول ۳ تا بلاست گرید آ، انتقال دادم ک یکیش مثبت شد.اما ۳ ماهگی سقط شد.

بار بعد دو تا ، انتقال دادم ، دوقلو شد.

روی این نمیتونی حساب کنی.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم به نظرم ترشح آبکی طبیعیه به خاطر استروژنه....  اما بازم اگه دلت آروم نمیگیره با دکترت مط ...

ممنونم عزیزم.. با صحبتای شما دوستان فکر میکنم طبیعی باشه!

خدابخواد شنبه سونو دارم😁..به دکتر سونو هم میگم مشکلم رو که دقیقتر بررسی کنه..

بعدشم به دکتر خودم میگم

دکترم یه خورده حساسه..اون سری گفت نباید زیاد خیس باشی برای کیسه آب بده!!!

درصورتی که من از هر کی شنیدم ترشح داره!

ان شالله این سه ماهم به سلامتی بگذره از این نگرانی ها راحت شم

میشه دوران بارداری تحت نظر دوتا دکتر باشیم؟یکی ررای زایمان و یکی متخصص ivf ؟

یک کم سخته. قاطی میکنه آدم.من سه تا دکتر داشتم.نظراتشون فرق داشت.

از یه جایی ب بعد دیگه دکتر ناباروری لازم نیست.

با کسی بمون ک میخوای باهاش زایمان کنی.

من آخرش با دکتر ۴ امیم زایمان کردم.😎🙈

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
دکتر خودت برا ایمونولوژی کی بود؟

عزیزم دکتر زنان من خودش تجویز کرده بود اما من کلا چون دوست داشتم مطمئن بشم پیش ایمونولوژی هم رفتم و زیر نظر‌ بودم..... 

عملا هر دو یه تجویز داشتن با یه اختلافاتی جزئی.... 

زیر نظر مر یم تو کلی بودم.... 

ایمونولوژ ابن سینا هست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستان من توی این مدت که باردار نمیشم خیلی عصبی شدم خیلی پرخاشگر شدم اصلا اخلاقم خیلی بد شده نمیتونم جایی برم مهمانی که بچه باشه خیلی احساس بدی پیدا میکنم وقتی همه به اون بچه ابراز احساسات میکنن من خیلی افسرده شدم...کسی بوده اینجور شده باشه؟ واقعا چکار کنم هیچکسم درکم نمیکنه

میشه دوران بارداری تحت نظر دوتا دکتر باشیم؟یکی ررای زایمان و یکی متخصص ivf ؟

اگه بتونی هر دو رو با هم مدیریت کنی میشه اما در کل سخته خصوصا وقتی نظراتشون متفاوت باشه اگه نتونی مدیریت کنی بهت استرس میده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون الان که ذخيرم 0/6 بوده و جنين هاي گريد a وab تشکيل شده بازم احتمال داره کيفيت نداشته باشن و ...

عزیزم وقتی گریدشون خوب بوده پس فقط + فکر کن.... 

انشالله جواب میگیری.... 

اگر جواب نمیده پس چطور جنین تشکیل شده؟چرااخه اینقدر ناامید میکنن عزیزم چندبارمیکرو کردی؟ پیش دکترن ...

خوب دیگه..... 

خخخخخخخ.... 

از وقتی که پانکچر کردم ۴ماهه منظم  بود ماه پیش امپول واریوپپتیل زدم این ماه هم کپسول فرتیل سی ا ...

بله عزیزم واریوپپتیل بی تاثیر نبوده.... 

زینبی جان ، امروز کف پای راستم ورم کرده بشدددتت درد میکنه ، چی میتونه باشه؟ خیلی تعجب کردم اخه خیلی ...

عزیزم شور یا پرنمک نمیخوری که؟ 

تحرک داری؟

سلام دوستان من توی این مدت که باردار نمیشم خیلی عصبی شدم خیلی پرخاشگر شدم اصلا اخلاقم خیلی بد شده نم ...

بله عزیزم خیلی امون این دوران رو گذروندیم.... 

طبیعیه.... 

اما سعی کن رو خودت کار کنی و آرامشت حفظ کنی..... 

کتاب بخون.... 

موسیقی گوش کن..... 

ورزش کن.... 

و بالاتر از همه باور کن که الان مادری و فقط یه فاصله ای بینتون افتاده به زودی با هم میرسین....