2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
انشالله انشالله خير هست عزيزم....بي بي جك بزار 🤗🤗🤗

چون سابقه دارم چندروز دیگم صبرمیکنم.امید به خدا ک انشالله خیره

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نزدم. با اینکه دو قلو باردار بودم ، دکترم گفت چون هیچ علائمی از زایمان زودرس نداریم ، لازم نیست. ...

عزيييييزم چقدر خوب، خدا حافظشون باشه🙏🙏🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
عزیزم برای میکرو 85 درصد آبنرمال جای نگرانی نداره حتی شانس طبیعی میتونی داشته باشی....  یه کم ...

اتفاقا منم کم کاری تیروئید دارم😔

حرفت کاملا درسته ولی من میکرو نکردم فقط آی وی اف کردن برام..واقعا هزینه میکرو هم زیاده😔😔 

بخدا آی وی افم توی بیمارستان دولتی ۵میلیون شد. داروهام ۲میلیون شدن. بیمه هم آزاد بودیم پوستمون کنده شد جوابم نگرفتیم. ولی توکل بخدا ۳تا دیگه جنین داریم

عهههه پس گرمی زیاد اصلا خوب نیست😲 وای چه اشتباهی کردم من

عزیزم بستگی به طبعش داره اگه گرمه نباید گرمی زیاد بخوره کلا متعادل و سالم خوری بهتر از همه چیزه  ولی عذر میخوام بیضه هاهمیشه باید سه چهار درجه خنک تر از دمای بدن باشن تا اسپرم زنده بمونه  هرچند کیفیت اسپرم همسر شما طبق آزمایششون خیلی خوبه  

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

سلام به همگی من رفتم امروز دکتر و گفتم میشه ال دی نخورم گفت میشه فقط باید دو هفته یه امپول بزنی تو بازوت گفتم وای چه سخت گفت اره بنظرم ال دی بخور یه آمپولم داد ۲۱ سیکلم عضلانی بزنم با قرص ویتامین Eو D

اون امپول کسی می دونه برای چیه؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

سلام خانوما دکتر بهم گفت آنتی بادی نداری باید واکسن بزنی چه واکسنی باید بزنم؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم بستگی به طبعش داره اگه گرمه نباید گرمی زیاد بخوره کلا متعادل و سالم خوری بهتر از همه چیزه &nbs ...

چشم عزیزم اره طبعش گرمه دیگه تعادل رو حفظ میکنم... ممنونم عزیزدلم که بهم روحیه دادی بخدا دیشب خواب به چشمم نیومد از بس دلم گرفته بود گفتم خدایا دیگه خسته شدیم حاجت مارو هم بده😭

سلام به همگی من رفتم امروز دکتر و گفتم میشه ال دی نخورم گفت میشه فقط باید دو هفته یه امپول بزنی تو ب ...

به منم اینبار یه امپول دادن ،یه ماه ال دی خوردم و بنظرم همون بیست سیکل این امپولو زدم ، که از زینبی جان پرسیدم گفتن واسه خاموش کردن تخمدانها ، اسم آمپولم زولادکس بود 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
به منم اینبار یه امپول دادن ،یه ماه ال دی خوردم و بنظرم همون بیست سیکل این امپولو زدم ، که از زینبی ...

منم برم ببینم اسمش چیه 

به من گفت نصفشو بزن عضلانی شما دوتا انتقال دادین؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
منم برم ببینم اسمش چیه  به من گفت نصفشو بزن عضلانی شما دوتا انتقال دادین؟

بله عزیزم ،یکیش قلبش تشکیل نشد 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘